Inapoi la Cautare

ORDIN 3686 /2022


privind completarea Ordinului ministrului sănătăţii nr. 1.513/2020 pentru aprobarea planurilor privind modalitatea de aplicare de către direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti, de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, de către unităţile sanitare, precum şi de către serviciile de ambulanţă judeţene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov şi de medicii de familie a măsurilor în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic de infectare cu virusul SARS-CoV-2


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 03.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (03.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Văzând Referatul de aprobare al Direcţiei generale asistenţă medicală şi al Direcţiei generale sănătate publică şi programe de sănătate din cadrul Ministerului Sănătăţii cu nr. AR 21.976/2022,

    având în vedere prevederile art. 16 alin. (1) lit. a)
 şi b)
 şi ale art. 25 alin. (3) din Legea nr. 95/2006
 privind reforma în domeniul sănătăţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul prevederilor art. 7 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 144/2010
 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul sănătăţii emite următorul ordin:

    ART. I

    Ordinul ministrului sănătăţii nr. 1.513/2020
 pentru aprobarea planurilor
 privind modalitatea de aplicare de către direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti, de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, de către unităţile sanitare, precum şi de către serviciile de ambulanţă judeţene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov şi de medicii de familie a măsurilor în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic de infectare cu virusul SARSCoV-2, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 829 din 9 septembrie 2020, cu modificările şi completările ulterioare, se completează după cum urmează:

    - În anexa nr. 3
 „Plan privind modalitatea de aplicare a măsurilor în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic de infectare cu virusul SARS-CoV-2 de către unităţile sanitare, de către serviciile de ambulanţă judeţene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, precum şi de medicii de familie“, după punctul VI se introduce un nou punct, punctul VI^1, cu următorul cuprins:

    "VI^1. Traseul copiilor cu simptome de viroză respiratorie:

    1. La nivelul centrelor de evaluare din cadrul unităţilor sanitare cu paturi se realizează şi evaluarea copiilor care prezintă simptomatologie specifică virozelor respiratorii, în spaţii special destinate, cu circuite funcţionale separate faţă de cele pentru adulţi.

    2. Copiii simptomatici vor fi evaluaţi clinic de medicii de familie şi, după caz, imagistic şi biologic de medicii în specialităţi pediatrice din centrele de evaluare.

    3. Medicul de familie poate îndruma copiii consultaţi şi a căror simptomatologie persistă mai mult de 3-5 zile sau a căror simptomatologie se agravează sub tratamentul prescris către centrele de evaluare.

    4. Copiii care, în urma consultului din centrul de evaluare, sunt propuşi pentru internare vor fi preluaţi direct de secţiile de pediatrie sau, după caz, vor fi îndrumaţi către cea mai apropiată unitate sanitară cu structură de pediatrie.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic