Inapoi la Cautare

ORDIN 360 /2006


pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului mediului şi gospodăririi apelor, al ministrului economiei şi comerţului şi al ministrului administraţiei şi internelor nr. 1.229/731/1.095/2005 pentru aprobarea Procedurii şi criteriilor de autorizare a operatorilor economici în vederea preluării responsabilităţii privind realizarea obiectivelor anuale de valorificare şi reciclare a deşeurilor de ambalaje


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 13.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (13.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    7. La capitolul IV punctul 10, după litera a) se introduce o nouă literă, litera a^1), cu următorul cuprins:

    "a^1) să introducă în circuitul de valorificare şi reciclare cantitatea de deşeuri de ambalaje corespunzătoare cantităţii de ambalaje introduse pe piaţă de cei pentru care s-a preluat responsabilitatea, pentru toate tipurile de materiale de ambalaj, astfel încât să fie atinse obiectivele anuale prevăzute în Hotărârea Guvernului nr. 621/2005 privind gestionarea ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje;".

    8. La capitolul IV punctul 10, litera c) se abrogă.

    9. La capitolul IV punctul 10, litera d) va avea următorul cuprins:

    "d) să încheie contracte cu toţi operatorii economici responsabili pentru introducerea pe piaţă a produselor ambalate sau, după caz, a ambalajelor, care solicită acest lucru şi care acceptă condiţiile contractuale aplicate tuturor operatorilor economici pentru care s-a preluat responsabilitatea; preluarea deşeurilor de ambalaje de la colectori, respectiv predarea acestora către valorificatori, se realizează numai pe bază de contract încheiat în formă scrisă;".

    10. La capitolul IV punctul 10, litera f) va avea următorul cuprins:

    "f) să asigure desfăşurarea activităţii de gestionare a deşeurilor de ambalaje în mod transparent faţă de operatorul economic de la care a preluat responsabilitatea;".

    11. La capitolul IV punctul 10, după litera g) se introduce o nouă literă, litera g^1), cu următorul cuprins:

    "g^1) să acţioneze fără discriminare faţă de materialele de ambalaj şi de cantităţile propuse spre contractare de către oricare operator economic responsabil;".

    12. La capitolul IV punctul 10, litera h) va avea următorul cuprins:

    "h) să transmită Comisiei de evaluare şi autorizare informaţii privind tarifele utilizate cu 15 zile înainte de aplicarea lor;".

    13. La capitolul IV punctul 10, litera j) se abrogă.

    14. La capitolul IV punctul 10, litera k) va avea următorul cuprins:

    "k) să transmită Comisiei de evaluare şi autorizare raportul de activitate complet, în termen de 30 de zile de la încheierea perioadei de raportare impuse la acordarea licenţei de operare. Raportul de activitate trebuie să cuprindă următoarele informaţii detaliate: persoanele juridice cu care s-au încheiat contracte (operatori economici care au transferat responsabilitatea, colectori, valorificatori, autorităţi ale administraţiei publice locale implicate), cantităţile de ambalaje (primare, secundare şi de transport) pentru care s-a preluat responsabilitatea, cantităţile de deşeuri de ambalaje contractate (din circuitele comerciale, industriale, menajere) şi modul de gestionare a acestora, prezentarea activităţii derulate (atât din punct de vedere tehnic, cât şi organizatoric); modalitatea de realizare a planului de finanţare a programelor prevăzut la pct. 7 lit. f), precum şi planul de finanţare a programelor pentru anul următor celui pentru care se face raportarea; o copie de pe raportul de audit şi de pe balanţa analitică de specialitate aferentă activităţii de transfer al responsabilităţii;".

    15. La capitolul VI, punctul 18 va avea următorul cuprins:

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic