Inapoi la Cautare

ORDIN 337 /2006


privind modul de achitare de către operatorii de servicii publice de gospodărie comunală a tarifului de menţinere a licenţei


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 02.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (02.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Având în vedere dispoziţiile art. 2 alin. (1) lit. a) din Hotărârea Guvernului nr. 373/2002 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodărie Comunală - A.N.R.S.C., cu modificările şi completările ulterioare, ale Legii nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare, ale Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale art. 1 alin. (3) din anexa la Ordinul ministrului administraţiei publice nr. 140/2003 pentru aprobarea Regulamentului privind acordarea licenţelor şi a autorizaţiilor în sectorul serviciilor publice de gospodărie comunală, condiţiile de suspendare, de retragere sau de modificare,

    în temeiul art. 10 alin. (5) şi (6) din Hotărârea Guvernului nr. 373/2002 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodărie Comunală - A.N.R.S.C., cu modificările şi completările ulterioare,

    preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodărie Comunală - A.N.R.S.C. emite prezentul ordin.

    ART. 1

    Operatorii de servicii publice de gospodărie comunală care deţin licenţe au obligaţia de a achita un tarif anual de menţinere a licenţei, eşalonat în tranşe lunare egale.

    ART. 2

    Tariful lunar de menţinere a licenţei se varsă în contul A.N.R.S.C. cod IBAN RO73 TREZ 7005 025X XX00 0275, deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publică a Municipiului Bucureşti.

    ART. 3

    Tarifele prevăzute la art. 1 vor fi plătite lunar, până la data de 20 a lunii curente pentru luna precedentă.

    ART. 4

    Întârzierea, exclusiv din vina operatorului, în achitarea sumelor datorate după expirarea termenului prevăzut la art. 3 atrage majorări egale cu cele utilizate pentru neplata obligaţiilor faţă de bugetul de stat.

    ART. 5

    Operatorii de servicii publice de gospodărie comunală vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

    ART. 6

    Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic