Inapoi la Cautare

ORDIN 3366 /2017


privind aprobarea calendarului sesiunii speciale de bacalaureat 2017 pentru absolvenţii de liceu participanţi la loturile naţionale lărgite ce se pregătesc pentru competiţiile internaţionale, precum şi pentru absolvenţii de liceu care susţin examenul de admitere în universităţile din străinătate


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul prevederilor Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, ale Ordinului ministrului educaţiei naţionale şi cercetării ştiinţifice nr. 5.070/2016 privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat naţional - 2017,

    având în vedere Nota nr. 25.528/2017 cu privire la aprobarea perioadei de desfăşurare a examenului de bacalaureat 2017 - sesiune specială şi Nota nr. 25.531/2017 privind participarea la sesiunea specială de bacalaureat 2017 a absolvenţilor de liceu 2017, care susţin examenul de admitere în universităţile din străinătate care se desfăşoară în aceeaşi perioadă cu examenul naţional de bacalaureat 2017 - sesiunea iunie-iulie, şi

    în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 26/2017 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei Naţionale,

    ministrul educaţiei naţionale emite prezentul ordin.

    ART. 1

    Se aprobă calendarul sesiunii speciale de bacalaureat 2017 pentru absolvenţii de liceu participanţi la loturile naţionale lărgite ce se pregătesc pentru competiţiile internaţionale, precum şi pentru absolvenţii de liceu care susţin examenul de admitere în universităţile din străinătate, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 2

    Comisia judeţeană de bacalaureat a Inspectoratului Şcolar al Judeţului Prahova nominalizează unităţile de învăţământ - centru de examen şi centru zonal de evaluare pentru sesiunea specială de bacalaureat 2017.

    ART. 3

    Lista nominală a absolvenţilor de liceu care fac parte din loturile naţionale de pregătire pentru competiţiile internaţionale pe discipline şcolare şi a absolvenţilor de liceu 2017, care susţin examenul de admitere în universităţile din străinătate care se desfăşoară în aceeaşi perioadă cu examenul naţional de bacalaureat 2017 - sesiunea iunie-iulie, avizată de directorul general al Direcţiei generale învăţământ preuniversitar, şi lista nominală a absolvenţilor de liceu care fac parte din loturile naţionale de pregătire pentru competiţiile sportive internaţionale, avizată de directorul Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar, sunt aprobate de preşedintele Comisiei Naţionale de Bacalaureat - 2017.

    ART. 4

    (1) Se numesc ca preşedinţi ai comisiilor de bacalaureat din centrul de examen şi din centrul zonal de evaluare, după cum urmează:

    a) Mihaela Suditu, prof. univ. dr., de la Facultatea de Litere şi Ştiinţe, Universitatea Petrol - Gaze din Ploieşti - preşedintele comisiei de bacalaureat din centrul de examen;

    b) Mihaela Gabriela Badea, conf. univ. dr., de la Facultatea de Litere şi Ştiinţe, Universitatea Petrol - Gaze din Ploieşti - preşedintele comisiei de bacalaureat din centrul de evaluare.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic