Inapoi la Cautare

ORDIN 327 /2007


pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 1.074/2006 privind organizarea activităţii de administrare a contribuabililor mijlocii la Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 23.05.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (23.05.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    (2) Lista contribuabililor mijlocii care urmeaza a fi administrati începând cu data de 1 ianuarie a anului următor de Directia Generală a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti, precum şi lista contribuabililor care, începând cu aceeasi data, nu vor mai fi administrati de Directia Generală a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti conform prevederilor alin. (1) se actualizeaza cu urmatorii contribuabili - persoane juridice:

    a) contribuabilii cu domiciliul fiscal în municipiul Bucureşti, a caror cifra de afaceri raportata în situaţiile financiare incheiate la 31 decembrie a anului precedent este cuprinsa între 25 milioane lei şi până la 70 milioane lei;

    b) contribuabilii cu domiciliul fiscal în municipiul Bucureşti, aflati în procedura insolventei şi care au creante fiscale mai mari de 3 milioane lei.

    (3) Lista contribuabililor prevăzuţi la alin. (2) şi la art. 3 se întocmeşte anual, până la data de 30 septembrie, şi se publică, prin ordin al ministrului finanţelor publice, în Monitorul Oficial al României, Partea I, precum şi pe pagina de internet a Ministerului Finanţelor Publice - portalul Agentiei Naţionale de Administrare Fiscala.

    (4) Lista nominala a sediilor secundare ale contribuabililor mijlocii prevăzuţi la art. 1 şi la art. 1^1 se actualizeaza anual şi se publică, până la data de 30 septembrie, pe pagina de internet a Ministerului Finanţelor Publice - portalul Agentiei Naţionale de Administrare Fiscala.

    (5) Predarea-primirea se face pe bază de protocol de predare-primire.

    (6) Plafonul stabilit drept criteriu de selecţie a contribuabililor mijlocii prevăzuţi de prezentul ordin se poate actualiza anual prin ordin al ministrului finanţelor publice."

    5. După alineatul (2) al articolului 4 se introduc patru alineate noi, alineatele (3), (4), (5) şi (6), cu urmatorul cuprins:

    "(3) Pentru contribuabilii selectati conform prevederilor art. 1^1 lit. a) şi b) şi pentru sediile secundare ale acestora, informaţiile aflate în sistemul informatic de administrare a creanţelor fiscale vor fi transferate în format electronic între organele fiscale implicate în procedura de predare-primire în data de 1 aprilie 2007.

    (4) Până la data de 20 aprilie 2007 se va finaliza protocolul de predare-primire a dosarelor fiscale, a altor documente şi informaţii din evidentele fiscale ale contribuabililor mijlocii prevăzuţi la art. 1^1 şi ale sediilor secundare ale acestora de la organele fiscale implicate la Directia Generală a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti.

    (5) Prevederile procedurii de predare-primire între organele fiscale implicate a dosarelor fiscale, a altor documente şi informaţii din evidentele fiscale ale contribuabililor mijlocii prevăzuţi la art. 1^1 şi ale sediilor secundare ale acestora sunt cele stabilite pentru marii contribuabili şi se vor aplica în mod corespunzător.

    (6) Procedura de monitorizare şi administrare a contribuabililor mijlocii prevăzuţi la art. 1^1 şi ale sediilor secundare ale acestora este cea stabilita prin Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1.340/2006 pentru aprobarea Procedurii de administrare şi monitorizare a contribuabililor mijlocii în vederea aplicarii Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 1.074/2006 privind organizarea activităţii de administrare a contribuabililor mijlocii la Directia Generală a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti şi se va aplica în mod corespunzător."

    ART. II

    Contribuabilii prevăzuţi la art. 1^1 din Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1.074/2006 privind organizarea activităţii de administrare a contribuabililor mijlocii la Directia Generală a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti sunt cuprinşi în anexa, care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. III

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic