Inapoi la Cautare

ORDIN 327 /2007


pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 1.074/2006 privind organizarea activităţii de administrare a contribuabililor mijlocii la Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 12.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (12.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 33 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscala, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 11 alin. (5) din Hotărârea Guvernului nr. 208/2005 privind organizarea şi functionarea Ministerului Finanţelor Publice şi a Agentiei Naţionale de Administrare Fiscala, cu modificările ulterioare,

    ministrul finanţelor publice emite următorul ordin:

    ART. I

    Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1.074/2006 privind organizarea activităţii de administrare a contribuabililor mijlocii la Directia Generală a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 570 din 30 iunie 2006, se modifica şi se completeaza după cum urmeaza:

    1. După articolul 1 se introduce un nou articol, articolul 1^1, cu urmatorul cuprins:

    "Art. 1^1. - Începând cu data de 1 aprilie 2007, Directia Generală a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti administreaza, în categoria contribuabililor mijlocii, urmatorii contribuabili - persoane juridice:

    a) contribuabilii cu domiciliul fiscal în municipiul Bucureşti, a caror cifra de afaceri aferenta exercitiului financiar 2005 este cuprinsa între 25 milioane lei şi până la 70 milioane lei;

    b) contribuabilii cu domiciliul fiscal în municipiul Bucureşti, aflati în procedura insolventei şi care au creante fiscale mai mari de 3 milioane lei."

    2. Alineatul (3) al articolului 2 va avea urmatorul cuprins:

    "(3) Sediile secundare ale contribuabililor mijlocii care îşi desfăşoară activitatea pe raza teritoriala a municipiului Bucureşti sunt administrate de compartimentele de specialitate organizate la nivelul Directiei Generale a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti, iar începând cu data de 1 aprilie 2007, sediile secundare ale contribuabililor mijlocii care îşi desfăşoară activitatea pe raza teritoriala a altor judete sunt administrate de administraţiile finanţelor publice pentru contribuabilii mijlocii din cadrul direcţiilor generale ale finanţelor publice judetene."

    3. După alineatul (3) al articolului 2 se introduce un nou alineat, alineatul (4), cu urmatorul cuprins:

    "(4) Lista nominala a sediilor secundare ale contribuabililor mijlocii prevăzuţi la art. 1 şi art. 1^1 se publică pe pagina de internet a Ministerului Finanţelor Publice - portalul Agentiei Naţionale de Administrare Fiscala."

    4. După articolul 3 se introduce un nou articol, articolul 3^1, cu urmatorul cuprins:

    "Art. 3^1. - (1) Contribuabilii mijlocii prevăzuţi la art. 1 lit. a) şi la art. 1^1 lit. a), a caror cifra de afaceri în anul precedent este inferioara celei stabilite drept criteriu de selecţie a acestora pentru incadrarea în categoria contribuabililor mijlocii, vor fi scosi din administrare după 4 ani consecutivi în care nu mai indeplinesc acest criteriu de selecţie.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic