Inapoi la Cautare

ORDIN 31 /2008


privind competenţele de achiziţie a produselor, serviciilor şi lucrărilor în cadrul Ministerului Apărării


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 21.03.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (21.03.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Pentru aplicarea unitară a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 337/2006, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Hotărârii Guvernului nr. 925/2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie publică din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, cu modificările şi completările ulterioare,

    având în vedere dispoziţiile art. 32 alin. (3) din Legea nr. 346/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apărării,

    în temeiul prevederilor art. 33 alin. (1) din Legea nr. 346/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apărării,

    ministrul apărării emite prezentul ordin.

    ART. 1

    Achiziţia produselor, serviciilor şi lucrărilor în cadrul Ministerului Apărării se realizează în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare în domeniul achiziţiilor publice, potrivit competenţelor stabilite prin prezentul ordin.

    ART. 2

    (1) Prin sintagma autoritate contractantă, în sensul art. 8 lit. a) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 337/2006, cu modificările şi completările ulterioare, se înţelege Ministerul Apărării.

    (2) Pentru derularea procedurilor de achiziţie publică de produse, servicii şi lucrări în cadrul Ministerului Apărării, structurile din compunerea acestuia, ale căror conducători au calitatea de ordonatori de credite şi care au stabilite competenţe de achiziţie, sunt autorităţi contractante delegate, având responsabilităţile prevăzute de legislaţia în vigoare pentru autoritatea contractantă.

    (3) Toate contractele de achiziţie publică de produse, servicii şi lucrări se încheie utilizându-se expresia "Ministerul Apărării, prin UM 0XXXX - în calitate de autoritate contractantă delegată, legal reprezentată de ...".

    ART. 3

    În scopul creşterii eficienţei utilizării fondurilor publice şi optimizării procesului de achiziţii în cadrul Ministerului Apărării, achiziţiile de produse, servicii şi lucrări se efectuează de autorităţi contractante delegate, astfel:

    a) centralizat, la nivelul Ministerului Apărării, de către structurile nominalizate în anexa nr. 1;

    b) descentralizat, la nivelul celorlalte autorităţi contractante delegate, pentru produsele, serviciile şi lucrările care nu sunt cuprinse în sistemul centralizat.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic