Inapoi la Cautare

ORDIN 30 /2014


pentru aprobarea metodologiei de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" - Boldeşti în sesiunea 2014


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.03.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.03.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Având în vedere prevederile art. 34 alin. (2) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, ale Ordinului ministrului de interne nr. 374/2003 privind metodologia examinării medicale şi baremele pentru încadrarea personalului în unităţile Ministerului Afacerilor Interne, precum şi a candidaţilor care urmează să susţină examen de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne*), cu modificările şi completările ulterioare, ale Ordinului ministrului internelor şi reformei administrative nr. 257/2007 privind activitatea de psihologie în unităţile Ministerului Afacerilor Interne şi ale Ordinului ministrului internelor şi reformei administrative nr. 665/2008 privind unele activităţi de management resurse umane în unităţile Ministerului Afacerilor Interne, cu modificările şi completările ulterioare,

---------

    *) Ordinul ministrului de interne nr. 374/2003 nu a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, deoarece are ca obiect reglementări din sectorul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

    luând în considerare măsurile aprobate prin Nota-Raport nr. 4.763.079 din 22 ianuarie 2014 privind cifrele de şcolarizare propuse pentru admiterea în instituţiile de formare profesională iniţială care pregătesc personal necesar Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2014,

    în temeiul dispoziţiilor art. 7 alin. (5) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Afacerilor Interne, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2008, cu modificările şi completările ulterioare,

    viceprim-ministrul, ministrul afacerilor interne, emite următorul ordin:

    CAP. I

    Dispoziţii generale

    ART. 1

    (1) Prezentul ordin stabileşte cadrul general de organizare şi desfăşurare a recrutării şi selecţiei candidaţilor pentru admiterea la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" - Boldeşti în sesiunea 2014.

    (2) Detaliile procedurale cu privire la activităţile de recrutare şi selecţie a candidaţilor prevăzuţi la alin. (1), precum şi componenţa şi atribuţiile Comisiei centrale de admitere a Ministerului Afacerilor Interne şi ale Comisiei de admitere a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă sunt stabilite prin dispoziţie a directorului general al Direcţiei generale management resurse umane, cu respectarea prevederilor actelor normative în vigoare şi a prezentului ordin.

    CAP. II

    Recrutarea candidaţilor

    ART. 2

    (1) Recrutarea candidaţilor pentru admiterea la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" - Boldeşti, sesiunea 2014, se realizează de către structurile de resurse umane ale inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă şi de structura de resurse umane a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dealu Spirii" al Municipiului Bucureşti, denumite în continuare structuri cu sarcini de recrutare, în funcţie de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic