Inapoi la Cautare

ORDIN 271 /2006


pentru modificarea Normelor metodologice privind alocarea şi acordarea subvenţiilor de la bugetul de stat pentru acoperirea unor categorii de cheltuieli necesare desfăşurării activităţilor de îmbunătăţiri funciare, aprobate prin Ordinul ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale nr. 1.230/2005


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În baza art. 67 şi 68 din Legea îmbunătăţirilor funciare nr. 138/2004, cu modificările şi completările ulterioare,

    văzând Referatul de aprobare nr. 103.655 din 24 martie 2006 al Direcţiei consolidarea proprietăţii, reforma structurilor de exploatare şi conservarea solurilor pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice privind alocarea şi acordarea subvenţiilor de la bugetul de stat pentru acoperirea unor categorii de cheltuieli necesare desfăşurării activităţilor de îmbunătăţiri funciare, aprobate prin Ordinul ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale nr. 1.230/2005,

    în temeiul prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 155/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale emite prezentul ordin.

    ART. I

    Normele metodologice privind alocarea şi acordarea subvenţiilor de la bugetul de stat pentru acoperirea unor categorii de cheltuieli necesare desfăşurării activităţilor de îmbunătăţiri funciare, aprobate prin Ordinul ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale nr. 1.230/2005, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 109 din 6 februarie 2006, se modifică după cum urmează:

    1. Litera c) din secţiunea A a alineatului (1) al articolului 5 va avea următorul cuprins:

    "c) până la data de 10 octombrie a fiecărui an, DADR verifică realitatea şi legalitatea documentelor înaintate de organizaţii şi federaţii şi aprobă sau, după caz, respinge motivat cererile. Pe baza cererilor aprobate, până la data de 31 octombrie a anului în curs, DADR transmite ministerului, centralizat la nivelul judeţului şi verificat şi avizat de organele de control financiar de stat teritoriale, situaţia subvenţiilor ce se vor aloca de la bugetul de stat pentru acoperirea cotei din plafonul maxim unitar la hectar aferente tarifului anual pentru anul următor, cuvenite Administraţiei sau altor furnizori de apă pentru irigaţii, conform cererilor înaintate de organizaţiile şi federaţiile din domeniul îmbunătăţirilor funciare, potrivit modelului din anexa nr. 2a);".

    2. Litera e) din secţiunea B a alineatului (1) al articolului 5 va avea următorul cuprins:

    "e) în termen de 5 zile de la primirea cererii, DADR verifică realitatea şi legalitatea documentelor şi prezintă ministerului până la data de 15 a fiecărei luni, centralizat la nivelul judeţului şi verificat şi avizat de organele de control financiar de stat teritoriale, decontul justificativ pentru eliberarea subvenţiilor de la bugetul de stat pentru acoperirea cotei cuvenite Administraţiei sau altor furnizori de apă pentru irigaţii din tariful de livrare a apei pentru irigaţii, conform cererilor înaintate de organizaţiile şi federaţiile din domeniul îmbunătăţirilor funciare, potrivit modelului din anexa nr. 2d);".

    3. Litera c) din secţiunea C a alineatului (1) al articolului 5 va avea următorul cuprins:

    "c) în termen de 5 zile de la primirea cererii, DADR verifică realitatea şi legalitatea documentelor şi până la data de 15 a fiecărei luni prezintă ministerului, centralizat la nivelul judeţului şi verificat şi avizat de organele de control financiar de stat teritoriale, decontul justificativ pentru eliberarea subvenţiilor de la bugetul de stat în vederea acoperirii cotei cuvenite organizaţiilor sau federaţiilor din consumul de energie electrică sau termică pentru pomparea apei prin punctele de livrare a apei pentru irigaţii, conform modelului din anexa nr. 2e);".

    4. Litera b) din secţiunea D a alineatului (1) al articolului 5 va avea următorul cuprins:

    "b) în termen de 5 zile de la primirea cererii, DADR verifică realitatea şi legalitatea documentelor şi până la data de 15 a fiecărei luni prezintă ministerului, centralizat la nivelul judeţului şi verificat şi avizat de organele de control financiar de stat teritoriale, decontul justificativ pentru eliberarea subvenţiilor de la bugetul de stat în vederea acoperirii cotei cuvenite organizaţiilor sau federaţiilor din consumul de energie electrică sau termică pentru pomparea apei prin punctele de livrare a apei pentru irigaţii, conform modelului din anexa nr. 2e)."

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic