Inapoi la Cautare

ORDIN 264 /2006


pentru prelungirea perioadei de recoltare şi colectare a masei lemnoase


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 05.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (05.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul prevederilor art. 42 din Legea nr. 26/1996 - Codul silvic, cu modificările şi completările ulterioare,

    în baza art. 9 alin. (6) din Hotărârea Guvernului nr. 155/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, cu modificările şi completările ulterioare,

    având în vedere Referatul de aprobare nr. 169.620 din 7 aprilie 2006,

    ministrul agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale emite următorul ordin:

    ART. 1

    (1) Prin excepţie de la prevederile Normelor privind stabilirea termenelor, modalităţilor şi perioadelor de exploatare a masei lemnoase din păduri şi din vegetaţia forestieră din afara fondului forestier naţional, aprobate prin Ordinul ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor nr. 635/2002, se aprobă prelungirea perioadei de recoltare şi colectare a masei lemnoase pentru anul 2006, începând cu data de 1 mai 2006, pentru partizile de masă lemnoasă prevăzute în anexa nr. 1 care face parte integrantă din prezentul ordin.

    (2) Prin derogare de la prevederile Normelor privind stabilirea termenelor, modalităţilor şi perioadelor de exploatare a masei lemnoase din păduri şi din vegetaţia forestieră din afara fondului forestier naţional, aprobate prin Ordinul ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor nr. 635/2002, se aprobă exploatarea partizilor cuprinse în anexa nr. 2 care face parte integrantă din prezentul ordin, în perioada 19 aprilie-5 mai 2006.

    (3) În partizile de masă lemnoasă prevăzute în anexele la prezentul ordin, în ochiurile în care s-a instalat semintiş utilizabil, se vor executa lucrările de îngrijire a regenerării naturale.

    ART. 2

    Volumul de lemn recoltat din partizile prevăzute la art. 1 se încadrează în volumul maxim de tăiere aprobat pentru anul 2006.

    ART. 3

    (1) În situaţia în care, pentru arboretele prezentate în anexe, inspectoratele teritoriale de regim silvic şi de vânătoare constată intrarea în vegetaţie înainte de finalul perioadei de recoltare şi colectare a masei lemnoase, aprobată prin prezentul ordin, sistează tăierile.

    (2) Sistarea se stabileşte prin decizie a inspectorului şef al inspectoratului teritorial de regim silvic şi de vânătoare cu competenţă teritorială.

    ART. 4

    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic