Inapoi la Cautare

ORDIN 255 /2006


privind modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodărie Comunală nr. 233/2004 pentru aprobarea unor reglementări privind contorizarea consumatorilor racordaţi la sistemele publice centralizate de alimentare cu energie termică


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Având în vedere dispoziţiile art. 6 alin. (1) lit. a) şi ale art. 11 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 373/2002 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodărie Comunală - A.N.R.S.C., cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul art. 10 alin. (5) şi (6) din Hotărârea Guvernului nr. 373/2002, cu modificările şi completările ulterioare,

    preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodărie Comunală emite prezentul ordin.

    ART. I

    Anexa nr. 1 "Metodologia de repartizare şi facturare a consumurilor individuale de energie termică în imobile de tip condominiu" la Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodărie Comunală nr. 233/2004, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 862 din 21 septembrie 2004, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 2, alineatul (3) va avea următorul cuprins:

    "(3) Principiile de repartizare a cheltuielilor aferente consumurilor individuale de energie termică pot fi aplicate şi în cadrul asociaţiilor de proprietari cu care nu sunt încheiate convenţii de facturare individuală, în baza propriilor metodologii de repartizare stabilite de asociaţiile respective în condiţiile legii."

    2. La articolul 3 punctul 3.17, litera b) va avea următorul cuprins:

    "b) toate instalaţiile condominiului aflate în folosinţă comună, cu care este înzestrată clădirea, ca de exemplu: conductele de apa caldă şi de încălzire care trec prin proprietatea comună şi cea individuală şi la care pot fi racordate instalaţiile individuale de încălzire şi de apă caldă prin punctele de distribuţie din apartamente sau spaţiile cu altă destinaţie decât cea de locuinţă."

    3. La articolul 3, după punctul 3.17 se introduce un nou punct, punctul 3.17^1, cu următorul cuprins:

    "3.17^1. preţ local - preţul pentru energia termică furnizată populaţiei prin sistemele centralizate, aprobat de consiliile locale şi, respectiv, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti;".

    4. La articolul 3, punctul 3.23 va avea următorul cuprins:

    "3.23. repartizarea cheltuielilor cu energia termică - totalitatea acţiunilor şi activităţilor desfăşurate de prestator în scopul determinării cotelor-părţi din cheltuielile totale aferente energiei termice înregistrate de grupul de măsurare/contoare montat la branşamentul termic al condominiului;".

    5. La articolul 3 punctul 3.28, litera a) va avea următorul cuprins:

    "a) temperatura de intrare a agentului termic în corpul de încălzire este de 90°C;".
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic