Inapoi la Cautare

ORDIN 251 /2011


pentru modificarea şi completarea Normativului privind asigurarea tehnică de autovehicule a structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobat prin Ordinul ministrului internelor şi reformei administrative nr. 599/2008


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 20.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (20.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 7 alineatul (4) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2008, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul administraţiei şi internelor emite următorul ordin:

    ART. I


    Normativul privind asigurarea tehnică de autovehicule a structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobat prin Ordinul ministrului internelor şi reformei administrative nr. 599/2008, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 803 şi 803 bis din 2 decembrie 2008, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 2, litera h) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "h) structuri cu sarcini de înzestrare cu autovehicule - Direcţia generală logistică, inspectoratele generale, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice şi instituţiile prefectului;".

    2. La articolul 11 alineatul (3), litera l) se abrogă.

    3. La articolul 13, după litera k) se introduce o nouă literă, litera l), cu următorul cuprins:

    "l) asigură îndeplinirea şi respectarea prevederilor legale referitoare la transportul de produse periculoase în ceea ce priveşte condiţiile impuse pentru autospeciale şi conducătorii auto."

    4. La articolul 14 alineatul (2), după litera e) se introduce o nouă literă, litera e^1), cu următorul cuprins:

    "e^1) aplică măsurile necesare pentru pregătirea de specialitate a conducătorilor auto care efectuează transporturi de produse periculoase în vederea respectării prevederilor legale în domeniu, inclusiv în ceea ce priveşte condiţiile impuse pentru autospeciale;".

    5. La articolul 14 alineatul (3), după litera d) se introduc patru noi litere, literele e)-h), cu următorul cuprins:

    "e) în situaţia în care efectuează transporturi de produse periculoase, să cunoască şi să respecte prevederile legale referitoare la acest tip de activitate, în ceea ce priveşte condiţiile impuse atât pentru autospeciale, cât şi pentru conducătorii auto;

    f) să aducă la cunoştinţa şefului de garaj sau a persoanei care conduce activitatea de exploatare auto orice defecţiune sau funcţionare necorespunzătoare a autovehiculului constatată pe timpul efectuării cursei (misiunii), în scopul remedierii în timp util a acestora;
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic