Inapoi la Cautare

ORDIN 2325 /2014


privind modificarea şi completarea anexei la Ordinul ministrului justiţiei nr. 1.318/C/2012 pentru aprobarea Normelor de acordare a drepturilor de hrană, în timp de pace, personalului din sistemul administraţiei penitenciare


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 09.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (09.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    4. Articolul 34 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Art. 34. - Popotele pot organiza puncte de desfacere, bufete, la sediul propriu sau în alte locuri din afara instituţiei penitenciare."

    5. Articolul 35 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Art. 35. - În situaţia în care prin popote trebuie să se asigure hrănirea unui număr mare de persoane ca urmare a desfăşurării unor misiuni, convocări, grupuri de lucru, activităţi de protocol ori ca urmare a prezenţei într-o unitate din sistemul administraţiei penitenciare a persoanelor prevăzute la art. 45 alin. (1) lit. b) şi c), se pot acorda avansuri din alocaţii bugetare aprobate, urmând ca restituirea lor să se facă la terminarea activităţilor respective."

    6. La articolul 38, alineatul (2) se abrogă.

    7. La articolul 45 alineatul (1), litera c) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "c) persoanele care nu se încadrează în prevederile lit. a) şi b), dar se află în interes de serviciu în unităţi din sistemul administraţiei penitenciare sau la sediul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor."

    8. La articolul 45, după alineatul (2) se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu următorul cuprins:

    "(3) Personalul prevăzut la alin. (1) lit. b) şi c) care ia masa prin popote (puncte de desfacere sau bufete) va achita în plus şi o cotă de maximum 15%, reprezentând cheltuieli de transport şi depozitare a alimentelor."

    9. Articolul 47 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Art. 47. - (1) Preţul meselor cuprinde valoarea alimentelor consumate pentru preparare, precum şi a condimentelor, şerveţelelor, scobitorilor şi altor asemenea produse pentru servirea mesei. Contravaloarea mesei se achită zilnic, conform evidenţei nominale ţinute de responsabilul popotei. Numerarul încasat se depune zilnic la casieria unităţii, în vederea depunerii la trezorerie, a doua zi, în contul 5005 - Sume de mandat şi în depozit, cu excepţia cotei de 15% care se depune în contul curent.

    (2) Persoanele cărora li s-a asigurat masa prin popotă confirmă prin semnătură, într-o evidenţă distinctă, plata mesei luate.

    (3) La sfârşitul fiecărei luni, contravaloarea produselor agroalimentare folosite la prepararea hranei, inclusiv condimentele, şerveţelele, scobitorile şi alte asemenea produse pentru servirea mesei, sau valorificate, pentru categoria de personal prevăzută la art. 45 alin. (1) lit. a), trebuie să fie egală cu totalul sumelor încasate de la cei care au luat masa sau au cumpărat produse ca atare.

    (4) În cazul personalului prevăzut la art. 45 alin. (3), în contravaloarea meselor se include şi cota de maximum 15%."

    10. La articolul 50 se introduce un nou alineat, alineatul (2), cu următorul cuprins:

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic