Inapoi la Cautare

ORDIN 2325 /2014


privind modificarea şi completarea anexei la Ordinul ministrului justiţiei nr. 1.318/C/2012 pentru aprobarea Normelor de acordare a drepturilor de hrană, în timp de pace, personalului din sistemul administraţiei penitenciare


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 30.11.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (30.11.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Având în vedere prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 26/1994 privind drepturile de hrană, în timp de pace, ale personalului din sectorul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

    în conformitate cu prevederile art. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 1.848/2004 privind stabilirea drepturilor de hrană, în timp de pace, ale personalului din sistemul administraţiei penitenciare,

    ţinând cont de Adresa nr. 27.827/2014 a Direcţiei logistice a Ministerului Apărării Naţionale,

    în temeiul art. 13 din Hotărârea Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Justiţiei, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul justiţiei emite următorul ordin:

    ARTICOL UNIC

    Anexa la Ordinul ministrului justiţiei nr. 1.318/C/2012 pentru aprobarea Normelor de acordare a drepturilor de hrană, în timp de pace, personalului din sistemul administraţiei penitenciare, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 333 şi 333 bis din 17 mai 2012, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 2, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(2) Structura normelor de hrană pentru personalul din sistemul administraţiei penitenciare se stabileşte în mod unitar de Ministerul Apărării Naţionale, împreună cu celelalte instituţii publice din sectorul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, în limita plafoanelor calorice ale fiecărei norme, conform anexei nr. 11."

    2. La articolul 28, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(2) Hrănirea personalului prin bucătării de unitate se realizează numai în centrele de formare profesională şi centrele de pregătire, odihnă şi recuperare."

    3. La articolul 28, după alineatul (2) se introduc două noi alineate, alineatele (3) şi (4), cu următorul cuprins:

    "(3) Popotele achiziţionează produse agroalimentare pentru prepararea hranei, inclusiv condimente, şerveţele, scobitori şi alte asemenea produse pentru servirea mesei, folosind exclusiv contribuţia bănească a personalului, sub forma fondului de rulment constituit conform art. 43.

    (4) Bucătăriile de unitate achiziţionează produse agroalimentare pentru prepararea hranei, inclusiv condimente, şerveţele, scobitori şi alte asemenea produse pentru servirea mesei, folosind avansuri din creditele bugetare aprobate la articolul bugetar «Hrană oameni»."

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic