Inapoi la Cautare

ORDIN 2285 /2008


privind lansarea Cererii de propuneri de proiecte de investiţii în extinderea şi modernizarea reţelelor de transport al energiei electrice, gazelor naturale şi petrolului, propuse pentru acordarea asistenţei financiare nerambursabile prin Programul operaţional sectorial "Creşterea competitivităţii economice" (POS CCE), axa prioritară 4, domeniul major de intervenţie 1, operaţiunea 4.1b) "Sprijinirea investiţiilor în extinderea şi modernizarea reţelelor de transport al energiei electrice, gazelor naturale şi petrolului, în scopul reducerii pierderilor în reţea şi realizării în condiţii de siguranţă şi continuitate a serviciului de transport" - partea de transport


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 11.08.2008 și 29.05.2011 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 11.08.2008 și 29.05.2011 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În baza Hotărârii Guvernului nr. 457/2008 privind cadrul instituţional de coordonare şi de gestionare a instrumentelor structurale,

    în conformitate cu Regulamentul Consiliului nr. 1.083/2006 care reglementează prevederile generale privind Fondul European pentru Dezvoltare Regională, Fondul Social European şi Fondul de Coeziune, cu Regulamentul Parlamentului European şi al Consiliului nr. 1.080/2006 privind Fondul European pentru Dezvoltare Regională, cu Cadrul strategic naţional de referinţă 2007-2013 şi cu Decizia Comisiei nr. 3.472/2007 de aprobare a Programului operaţional sectorial "Creşterea competitivităţii economice",

    în temeiul prevederilor art. 11 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 386/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Economiei şi Finanţelor, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul economiei şi finanţelor emite următorul ordin:

    ART. 1


    (1) Se aprobă lansarea Cererii de propuneri de proiecte pentru acordarea asistenţei financiare nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regională şi de la bugetul de stat, pentru propuneri de proiecte de investiţii în extinderea şi modernizarea reţelelor de transport al energiei electrice, gazelor naturale şi petrolului, finanţate prin Programul operaţional sectorial "Creşterea competitivităţii economice"(POS CCE), axa prioritară 4, domeniul major de intervenţie 1, operaţiunea 4.1b) "Sprijinirea investiţiilor în extinderea şi modernizarea reţelelor de transport al energiei electrice, gazelor naturale şi petrolului, în scopul reducerii pierderilor în reţea şi realizării în condiţii de siguranţă şi continuitate a serviciului de transport" - partea de transport, începând cu data de 1 august 2008.

    (2) În cazul în care Comisia Europeană decide că operaţiunea 4.1b) - partea de transport se supune regulilor de ajutor de stat, Cererea de propuneri de proiecte se consideră suspendată până la modificarea cadrului legal, în conformitate cu regulile ajutorului de stat.

    (3) Cererile de finanţare ale beneficiarilor se vor modifica, cu acordul acestora, în conformitate cu prevederile alin. (2)

    (4) În cazul în care nu se obţine acordul beneficiarilor conform alin. (3), aceştia sunt obligaţi să restituie sumele rambursate.

    ART. 2


    (1) Termenul de depunere a cererilor de finanţare pentru operaţiunea 4.1b) este prevăzut în anexa nr. 1 - Cerere de propuneri de proiecte.

    (2) Îndrumările pentru completarea corectă a cererii de finanţare, precum şi informaţiile referitoare la condiţiile de finanţare, criteriile de eligibilitate, procedurile de evaluare şi selecţie a proiectelor aferente operaţiunii menţionate la art. 1 sunt cuprinse în anexa nr. 2 - Ghidul solicitantului.

    (3) Contractarea, finanţarea şi monitorizarea proiectelor selectate, precum şi raportarea se fac în conformitate cu prevederile anexei nr. 2.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic