Inapoi la Cautare

ORDIN 2234 /2006


pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 1.119/2006 pentru aprobarea Procedurii de administrare şi monitorizare a marilor contribuabili în vederea aplicării Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 753/2006 privind organizarea activităţii de administrare a marilor contribuabili, cu modificările şi completările ulterioare


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 01.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (01.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul prevederilor art. 32 alin. (1) şi ale art. 33 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale art. 1 din Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 753/2006 privind organizarea activităţii de administrare a marilor contribuabili, cu modificările şi completările ulterioare,

    având în vedere prevederile art. 11 alin. (5) din Hotărârea Guvernului nr. 208/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Finanţelor Publice şi a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare,

    pentru creşterea eficienţei administrării marilor contribuabili şi în scopul îmbunătăţirii colectării creanţelor bugetare,

    ministrul finanţelor publice emite următorul ordin:

    ART. I

    Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1.119/2006 pentru aprobarea Procedurii de administrare şi monitorizare a marilor contribuabili în vederea aplicării Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 753/2006 privind organizarea activităţii de administrare a marilor contribuabili, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 597 din 11 iulie 2006, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. Titlul secţiunii H de la capitolul I - "Procedura de administrare şi monitorizare a marilor contribuabili administraţi de Direcţia generală de administrare a marilor contribuabili" al anexei nr. 1 va avea următorul cuprins:

    "H. Activitatea de supraveghere fiscală, monitorizare şi autorizare"

    2. Paragraful 1 al secţiunii H va avea următorul cuprins:

    "1. Structurile de administrare fiscală din cadrul direcţiilor generale ale finanţelor publice judeţene asigură supravegherea fiscală permanentă, astfel cum aceasta este definită în titlul VIII din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, cu excepţia supravegherii fiscale aferente antrepozitelor fiscale situate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov, pentru care supravegherea permanentă se realizează în mod direct de către personalul din cadrul structurii de administrare fiscală a Direcţiei generale de administrare a marilor contribuabili."

    3. Paragraful 2 al secţiunii H va avea următorul cuprins:

    "2. Pentru agenţii economici mari contribuabili, monitorizarea permanentă instituită asupra antrepozitelor fiscale de producţie uleiuri minerale, care de la 1 ianuarie 2007 vor fi de produse energetice, se asigură de către structurile de administrare fiscală din cadrul direcţiilor generale ale finanţelor publice judeţene în a căror rază teritorială sunt amplasate, cu excepţia celor situate în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, a căror monitorizare se realizează în mod direct de către personalul din cadrul structurii de administrare fiscală a Direcţiei generale de administrare a marilor contribuabili."

    4. Paragraful 4 al secţiunii H va avea următorul cuprins:

    "4. Eliberarea actelor administrative, precum şi participarea cu specialişti în comisiile constituite conform legislaţiei specifice în domeniul jocurilor de noroc şi al autorizării unităţilor emitente de tichete de masă se realizează de Direcţia generală de administrare a marilor contribuabili pentru marii contribuabili cu sediul social sau sedii secundare aflate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov, respectiv de către direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene în a căror rază teritorială se află sediul social sau sediile secundare ale marilor contribuabili."

    5. După secţiunea H se introduce o nouă secţiune, secţiunea H^1, cu următorul cuprins:
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic