Inapoi la Cautare

ORDIN 2218 /2006


privind aprobarea Normelor de aplicare a scutirilor de taxă pe valoarea adăugată pentru traficul internaţional de bunuri, prevăzute la art. 144 alin. (1) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările ulterioare


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 01.01.2013 și 13.01.2016 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 01.01.2013 și 13.01.2016 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    a) să fie autorizat sa funcţioneze în aceasta calitate de către Ministerul Finanţelor Publice, cu excepţia antrepozitului TVA menţionat la alin. (1) lit. a), pentru care autorizaţia de funcţionare ca antrepozit fiscal este valabilă în mod automat şi pentru antrepozitul de TVA;

    b) să fie stabilit în România şi înregistrat în scopuri de TVA conform art. 153 din Codul fiscal;

    c) sa ţină evidenta bunurilor aflate în stoc în antrepozitul TVA;

    d) sa emita un document care să ateste plasarea bunurilor în regimul de antrepozit TVA, către fiecare persoana care plaseaza bunuri într-un astfel de regim, şi sa înregistreze acest document într-un registru special;

    e) sa emita un formular de scoatere a bunurilor din regimul de antrepozit TVA, şi sa înregistreze acest formular într-un registru special.

    (11) Persoana care plaseaza bunuri în regim de antrepozit TVA, livreaza bunuri în timp ce acestea se afla în regimul de antrepozit TVA şi/sau scoate bunurile dintr-un asemenea regim va trebui sa îndeplinească următoarele condiţii:

    a) să se identifice faţă de antrepozitarul menţionat la alin. (10) cu codul sau de înregistrare în scopuri de TVA din România, după caz;

    b) pentru toate livrările efectuate, sa emita factura menţionată la art. 155 alin. (1) din Codul fiscal, în care, după caz, taxa datorată menţionată în art. 155 alin. (5) lit. n) din Codul fiscal să fie înlocuită cu sintagma prevăzută în pct. 63 sau 64 din anexa 1 la prezentele norme.

    (12) Persoana impozabilă care prestează servicii conform alin. (2) lit. (c), va emite, pentru toate operaţiunile ce au loc în România în condiţiile art. 133 alin. (2) lit. h) pct. 2 din Codul fiscal, factura prevăzută la art. 155 alin. (1) din Codul fiscal în care, după caz, suma taxei datorate menţionate la art. 155 alin. (5) lit. n) din Codul fiscal, va fi înlocuită cu sintagma prevăzută în pct. 65 şi 66 din anexa 1 la prezentele norme.

    (13) Celelalte limite şi condiţii cu privire la regimul de antrepozit de TVA sunt prezentate în anexa 1, care face parte integrantă din prezentele norme.

    ANEXA 1


    -------

la norme

--------

    Alte limite şi condiţii privind aplicarea regimului de antrepozit de TVA
<   4   5   6   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic