Inapoi la Cautare

ORDIN 218 /2006


pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 20/2006 privind sprijinul direct al statului acordat producătorilor agricoli din sectorul vegetal în anul 2006


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 07.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (07.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Având în vedere prevederile art. 5 alin. (1) şi ale art. 16 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 20/2006 privind sprijinul direct al statului acordat producătorilor agricoli din sectorul vegetal în anul 2006,

    în baza Referatului de aprobare nr. 89.163 din 28 martie 2006 al Direcţiei generale implementare politici sectoriale şi de piaţă,

    în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 155/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale emite următorul ordin:

    CAP. I

    Condiţiile de acordare a sprijinului direct pentru culturile de sfeclă de zahăr, soia din soiuri nemodificate genetic, plante textile, orez şi orzoaică de primăvară

    ART. 1

    Se aprobă Normele metodologice de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 20/2006 privind sprijinul direct al statului acordat producătorilor agricoli din sectorul vegetal în anul 2006.

    ART. 2

    (1) Sprijinul direct se acordă producătorilor agricoli care înfiinţează culturile prevăzute la nr. crt. 1-4 şi 9 din anexa nr. 1 la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 20/2006, începând de la o suprafaţă minimă de 0,1 ha, în baza cererii-tip al cărei model este prevăzut în anexele nr. 1a) şi 1b).

    (2) Cererea va fi însoţită de copii ale documentelor care fac dovada îndeplinirii condiţiilor prevăzute la art. 4 alin. (3) şi (4) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 20/2006, după caz.

    (3) Documentele care fac dovada plăţii arendei/ redevenţei sau a altor obligaţii contractuale legate de folosinţa terenului sunt: copie de pe borderoul de plată a arendei, adeverinţă de la Agenţia Domeniilor Statului sau alte documente doveditoare, după caz.

    (4) Producătorii agricoli care cultivă sfeclă de zahăr au obligaţia să prezinte şi o copie a contractului de valorificare a producţiei cu fabrica de zahăr.

    (5) Producătorii agricoli care cultivă cânepă pentru fibră şi/sau sămânţă au obligaţia să prezinte şi o copie a autorizaţiei de cultivare în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

    (6) Producătorii agricoli care cultivă orzoaică de primăvară au obligaţia să prezinte şi o copie a contractului de valorificare a producţiei.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic