Inapoi la Cautare

ORDIN 201 /2014


pentru modificarea şi completarea Statutului CEC BANK - S.A., aprobat prin Ordinul ministrului economiei şi finanţelor nr. 425/2008


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 21.03.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (21.03.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul prevederilor art. 10 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 34/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Finanţelor Publice, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale art. 5 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 42/2005 privind instituirea unor măsuri de reorganizare a Casei de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C. - S.A. în vederea privatizării, aprobată prin Legea nr. 285/2005, cu modificările ulterioare,

    viceprim-ministrul, ministrul finanţelor publice, emite următorul ordin:

    ART. I

    Statutul CEC BANK - S.A., aprobat prin Ordinul ministrului economiei şi finanţelor nr. 425/2008, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 164 din 4 martie 2008, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. Articolul 3 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "ARTICOLUL 3

    Emblema

    3.1. Emblema Băncii este formată din numele societăţii, «CEC Bank», şi un element figurativ. Literele «CEC» sunt scrise cu majuscule, într-o grafie specială, de culoare verde, iar cuvântul «Bank» este realizat în aceeaşi grafie şi culoare, cu deosebirea că literele «ank» sunt mici. Între cele 3 litere şi cuvânt este desenat un scut împărţit pe verticală în două culori, jumătatea din stânga fiind de culoare verde, iar cea din dreapta de culoare galbenă, tot scutul fiind bordat cu galben. În interiorul scutului se află o frunză de stejar, stilizată, partea stângă a frunzei fiind de culoare galbenă, iar cea din dreapta de culoare verde. Emblema Băncii este prezentată în forma grafică prevăzută în anexa nr. 1, care face parte integrantă din prezentul statut.

    3.2. Emblema aniversară a Băncii este formată din numele societăţii, «CEC Bank», şi un element figurativ. Literele «CEC» sunt scrise cu majuscule, într-o grafie specială, de culoare verde, iar cuvântul «Bank» este realizat în aceeaşi grafie şi culoare, cu deosebirea că literele «ank» sunt mici. Între cele 3 litere şi cuvânt este desenat cu culoarea roşie numărul «150» într-o grafie specială. Cifra «0» este împărţită pe verticală în două, jumătatea din stânga fiind de culoare roşie, cea din dreapta luând culoarea fundalului şi include o frunză de stejar stilizată, partea din dreapta a frunzei fiind de culoare roşie, iar cea din stânga frunzei luând culoarea fundalului. Fundalul emblemei este de culoare galben deschis. Sub emblemă stă scris cu culoarea roşie şi cu majuscule: «De 150 de ani încrezători în viitorul României». Emblema aniversară a Băncii este prezentată în forma grafică prevăzută în anexa nr. 2, care face parte integrantă din prezentul statut.

    3.3. Emblema aniversară a Băncii se foloseşte pe o perioadă determinată, în paralel cu emblema Băncii descrisă la art. 3.1."

    2. Anexa la Statutul CEC BANK - S.A., "Emblema Băncii", se modifică şi se înlocuieşte cu anexa nr. 1, care face parte integrantă din prezentul ordin.

    3. După anexa nr. 1 la Statutul CEC BANK - S.A. se introduce o nouă anexă, anexa nr. 2 "Emblema aniversară a Băncii", având cuprinsul prevăzut în anexa nr. 2, care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. II

    Cheltuielile de publicare a prezentului ordin în Monitorul Oficial al României, Partea I, se suportă de CEC BANK - S.A.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic