Inapoi la Cautare

ORDIN 1955 /2007


privind achiziţia de servicii pentru reabilitarea, modernizarea şi automatizarea instalaţiilor de sterilizare tip ISM, nominalizarea unităţilor sanitare din reţeaua Ministerului Sănătăţii Publice, care beneficiază de aceste servicii, precum şi derularea contractelor de furnizare


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 26.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (26.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Văzând Referatul de aprobare al Direcţiei logistică, administrativ, relaţii publice şi mass-media nr. E.N. 12.101 din 13 noiembrie 2007,

    în conformitate cu prevederile art. 8 din Ordonanţa Guvernului nr. 59/2004 privind măsuri de întărire a disciplinei financiar-economice în sistemul sanitar, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 597/2004, cu modificările ulterioare,

    în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 862/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii Publice, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul sănătăţii publice emite următorul ordin:

    ART. 1

    (1) Ministerul Sănătăţii Publice achiziţionează prin licitaţie organizată la nivel naţional servicii pentru reabilitarea, modernizarea şi automatizarea instalaţiilor de sterilizare tip ISM, pentru unităţile sanitare prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

    (2) Achiziţiile prevăzute la alin. (1) se realizează în conformitate cu prevederile legale privind achiziţiile publice, în limita sumelor, cu finanţare din venituri proprii, aprobate cu această destinaţie în bugetul Ministerului Sănătăţii Publice.

    ART. 2

    (1) Unităţile sanitare beneficiare de servicii privind reabilitarea, modernizarea şi automatizarea instalaţiilor de sterilizare tip ISM sunt cele nominalizate în anexă.

    (2) Nominalizarea unităţilor medicale şi stabilirea numărului de instalaţii de sterilizare care vor fi reabilitate, modernizate şi automatizate s-au efectuat avându-se în vedere solicitările unităţilor sanitare, dotarea actuală a acestora, precum şi necesitatea utilizării acestor instalaţii în desfăşurarea actului medical.

    ART. 3

    (1) După finalizarea licitaţiei naţionale, unităţile sanitare beneficiare au obligaţia de a încheia contracte de furnizare cu furnizorul de servicii desemnat câştigător, pentru tipul şi cantităţile de echipamente medicale nominalizate, la preţurile adjudecate în licitaţie.

    (2) Contractele de servicii încheiate cu furnizorul de servicii desemnat câştigător se vor derula numai în condiţiile stabilite în documentele de achiziţie.

    (3) Termenul de valabilitate a contractelor este 31 decembrie 2007, cu posibilitatea prelungirii prin act adiţional, pentru o perioadă ce nu poate depăşi o durată de 4 luni de la data expirării duratei de îndeplinire a contractului.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic