Inapoi la Cautare

ORDIN 1929 /2008


pentru aprobarea formularelor de avize de garanţie privind înregistrările efectuate în Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare şi a instrucţiunilor de completare a acestor formulare


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 16.09.2008 și 17.10.2011 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 16.09.2008 și 17.10.2011 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În conformitate cu art. 33 din Regulamentul pentru organizarea şi funcţionarea Arhivei Electronice de Garanţii Reale Mobiliare, adoptat prin Hotărârea Guvernului nr. 802/1999, cu modificările ulterioare,

    ţinând seama de prevederile Legii nr. 31/2006 privind securitizarea creanţelor şi de prevederile Legii nr. 32/2006 privind obligaţiunile ipotecare,

    în temeiul dispoziţiilor art. 6 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 83/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Justiţiei, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul justiţiei emite următorul ordin:

    ART. 1

    (1) Se aprobă formularele de avize de garanţie în baza cărora se efectuează înregistrările în Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare, denumită în continuare arhiva, al căror conţinut este prevăzut în anexele nr. 1-13, care fac parte integrantă din prezentul ordin.

    (2) Formularele prevăzute în anexa nr. 13 vor putea fi utilizate ca model pentru înscrierea avizelor de garanţie referitoare la creanţele bugetare.

    ART. 2

    (1) Formularul de aviz de garanţie pe suport hârtie va fi completat în dublu exemplar şi semnat de către solicitant. Formularul de aviz de garanţie poate fi completat şi prin utilizarea unor programe informatice şi semnat de solicitantul înscrierii.

    (2) Solicitanţii vor certifica prin semnătură orice ştersături, adăugări ori modificări ce apar pe formularul de aviz de garanţie.

    (3) Solicitantul înregistrării în arhivă are obligaţia de a completa toate rubricile formularului de aviz de garanţie, iar cele care nu sunt aplicabile în speţă, precum şi spaţiile goale vor fi barate cu linii.

    (4) În cazul în care unele rubrici ale formularului nu sunt suficiente ca număr pentru înscrierea tuturor informaţiilor, rubricile existente în cadrul formularului se vor multiplica prin utilizarea unor programe informatice adecvate. Operatorii de arhivă au obligaţia de a asigura acest serviciu persoanelor interesate, contra cost sau cu titlu gratuit, potrivit propriilor strategii comerciale.

    ART. 3

    În vederea utilizării sistemului de transfer electronic de date, în condiţiile legii, autoritatea de supraveghere a publicat pe site-ul arhivei o listă referitoare la tipul documentelor transmise şi formatele electronice ale formularelor de avize de garanţie.

    ART. 4
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic