Inapoi la Cautare

ORDIN 19 /2011


privind modificarea şi completarea Normelor metodologice pentru aplicarea tarifului de utilizare a reţelei de drumuri naţionale din România, aprobate prin Ordinul ministrului transporturilor şi infrastructurii nr. 769/2010


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 21.01.2011 și 29.04.2015 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 21.01.2011 și 29.04.2015 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul prevederilor art. 5 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 76/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul transporturilor şi infrastructurii emite prezentul ordin.

    ART. I

    Normele metodologice pentru aplicarea tarifului de utilizare a reţelei de drumuri naţionale din România, aprobate prin Ordinul ministrului transporturilor şi infrastructurii nr. 769/2010, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 670 din 1 octombrie 2010, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 10, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(1) Pentru vehiculele prevăzute la art. 3 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 15/2002, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 424/2002, cu modificările şi completările ulterioare, cu excepţia celor deţinute în proprietate sau, după caz, folosite în baza unui drept legal, conform datelor înscrise în certificatul de înmatriculare, de Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Ministerul Apărării Naţionale, utilizatorii acestora sunt obligaţi să comunice CNADNR - S.A., sub declaraţie pe propria răspundere, lista numerelor de înmatriculare ale vehiculelor aflate în proprietate ori care, după caz, pot fi folosite în baza unui drept legal, însoţită de copii ale certificatelor de înmatriculare sau ale cărţilor de identitate ale vehiculelor."

    2. La articolul (10), după alineatul (1) se introduce un nou alineat, alineatul (1^1), cu următorul cuprins:

    "(1^1) Pentru vehiculele deţinute în proprietate sau, după caz, folosite în baza unui drept legal, conform datelor înscrise în certificatul de înmatriculare, de Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Ministerul Apărării Naţionale, aceste instituţii vor transmite Direcţiei regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor lista cu numerele de înmatriculare ale acestora, în vederea marcării de către aceasta în Registrul naţional de evidenţă a permiselor de conducere şi a vehiculelor înmatriculate a vehiculelor ca exceptate de la plata tarifului de utilizare a reţelei de drumuri naţionale din România şi nu vor furniza CNADNR - S.A. date despre acestea."

    ART. II

    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

                 Ministrul transporturilor şi infrastructurii,

                              Anca Daniela Boagiu

    Bucureşti, 11 ianuarie 2011.

    Nr. 19.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic