Inapoi la Cautare

ORDIN 1825 /2014


pentru modificarea şi completarea anexei la Ordinul viceprim-ministrului, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, nr. 573/2014 pentru aprobarea modului de implementare, a condiţiilor specifice, a criteriilor de eligibilitate, a termenilor de referinţă şi a modelului de cerere pentru acordarea ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectorul zootehnic la speciile bovine şi ovine/caprine şi a ajutoarelor specifice pentru producătorii de lapte şi de carne de vită şi producătorii de lapte şi de carne de ovine/caprine, din zonele defavorizate, în anul 2014


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 27.03.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (27.03.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Văzând Referatul Direcţiei generale politici agricole şi strategii nr. 139.034 din 21 noiembrie 2014,

    în temeiul art. 7 alin. (5) din Hotărârea Guvernului nr. 725/2010 privind reorganizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, precum şi a unor structuri aflate în subordinea acestuia, cu modificările şi completările ulterioare,

    viceprim-ministrul, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, emite prezentul ordin.

    ART. I


    Anexa la Ordinul viceprim-ministrului, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, nr. 573/2014 pentru aprobarea modului de implementare, a condiţiilor specifice, a criteriilor de eligibilitate, a termenilor de referinţă şi a modelului de cerere pentru acordarea ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectorul zootehnic la speciile bovine şi ovine/caprine şi a ajutoarelor specifice pentru producătorii de lapte şi de carne de vită şi producătorii de lapte şi de carne de ovine/caprine, din zonele defavorizate, în anul 2014, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 289 din 18 aprilie 2014, cu modificările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 9 alineatul (2) litera a), liniuţele a treia şi a patra se modifică şi vor avea următorul cuprins:

    "- pentru tineretul mascul existent în exploataţie care are vârsta de maximum 25 de luni la data depunerii cererii;

    - pentru tineretul femel existent în exploataţie, până la prima fătare, dar nu mai târziu de vârsta de maximum 32 de luni la data depunerii cererii;"

    2. La articolul 11 alineatul (2), litera c) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "c) adeverinţă emisă, prin proceduri SNIIA, de către medicul veterinar cu competenţe în acest sens, care atestă că toate bovinele, ovinele şi caprinele din exploataţie sunt cuprinse în Programul acţiunilor de supraveghere, prevenire, control şi eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protecţia animalelor şi protecţia mediului, de identificare şi înregistrare a bovinelor, suinelor, ovinelor şi caprinelor, iar acţiunile prevăzute sunt efectuate la zi, cu excepţia cazurilor în care la data eliberării adeverinţei nu există bovine/ovine/caprine în exploataţie;".

    3. După articolul 16 se introduce un nou articol, articolul 16^1, cu următorul cuprins:

    "Art. 16^1. - Prin excepţie de la prevederile art. 11 alin. (1), documentele prevăzute la art. 11 alin. (2) lit. c), art. 12 lit. b) şi d) şi la art. 14 lit. a) se pot depune la centrul judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv al municipiului Bucureşti, după caz, până la data efectuării controlului administrativ, dar nu mai târziu de data de 19 decembrie 2014."

    4. La articolul 23, alineatul (4) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(4) Cel puţin 60 de procente din numărul minim de controale la faţa locului se efectuează până la data-limită a perioadei de reţinere a fiecărui an, conform manualului/ghidului de proceduri, restul procentului de controale la faţa locului poate fi efectuat şi în afara perioadei de reţinere, după caz, în funcţie de neconformităţile rezultate în urma controlului."
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic