Inapoi la Cautare

ORDIN 1724 /2006


pentru desemnarea personalului cu atribuţii de control al respectării prevederilor reglementărilor aplicabile în domeniul investigaţiei tehnice a evenimentelor de aviaţie civilă şi pentru împuternicirea persoanelor cu atribuţii de constatare şi sancţionare a contravenţiilor


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 05.10.2006 și 29.04.2013 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 05.10.2006 și 29.04.2013 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Pentru îndeplinirea atribuţiilor ce revin Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului ca autoritate de stat în domeniul transporturilor,

    în temeiul prevederilor art. 15 alin. (1) şi (2) şi ale art. 16 din Ordonanţa Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 180/2002, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. 97 din Ordonanţa Guvernului nr. 29/1997 privind Codul aerian, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. 16 din Ordonanţa Guvernului nr. 51/1999 privind investigaţia tehnică a accidentelor şi incidentelor din aviaţia civilă, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 794/2001, precum şi ale art. 5 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 412/2004 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul transporturilor, construcţiilor şi turismului emite următorul ordin:

    ART. 1

    (1) Se desemnează persoanele prevăzute în anexa nr. 1, angajate la Inspectoratul Aviaţiei Civile, denumit în continuare IAvC, din cadrul Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, pentru controlul respectării de către agenţii aeronautici civili şi toate părţile implicate a prevederilor reglementărilor aplicabile în domeniul investigaţiei tehnice a evenimentelor de aviaţie civilă.

    (2) Angajaţii IAvC desemnaţi să efectueze controlul menţionat la alin. (1) se vor identifica cu legitimaţia de serviciu emisă de Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului.

    ART. 2

    (1) Se împuternicesc angajaţii IAvC prevăzuţi la art. 1 alin. (1) să acţioneze ca agenţi constatatori pentru constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor prevăzute de reglementările aplicabile în domeniul investigaţiei tehnice a evenimentelor de aviaţie civilă, calitatea de angajat IAvC demonstrându-se, la cerere, cu legitimaţia de serviciu emisă de Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului.

    (2) Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor menţionate la alin. (1) se fac pe baza procesului-verbal de constatare a contravenţiilor şi aplicare a sancţiunilor, al cărui specimen este prevăzut în anexa nr. 2.

    ART. 3

    IAvC va lua măsuri pentru ducerea la îndeplinire a prezentului ordin.

    ART. 4

    Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 5

    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic