Inapoi la Cautare

ORDIN 1694 /2014


privind legitimaţiile eliberate executorilor fiscali care duc la îndeplinire măsurile asigurătorii şi efectuează procedura de executare silită a creanţelor fiscale


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 28.06.2014 și 30.03.2016 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 28.06.2014 și 30.03.2016 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    (2) Direcţiile generale regionale ale finanţelor publice şi Direcţia generală de administrare a marilor contribuabili vor elibera nominal legitimaţiile executorilor fiscali din cadrul compartimentelor de specialitate de la nivelul unităţilor fiscale teritoriale din subordine.

    (3) Numerotarea legitimaţiilor de executor fiscal se face de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin repartizarea unei plaje de numere fiecărui organ fiscal, conform anexei nr. 2.

    (4) Eliberarea legitimaţiilor de executor fiscal se va face, la propunerea organelor de executare în cadrul cărora sunt angajate persoane care au calitatea de executor fiscal, de către organul fiscal prevăzut la alin. (2), pe baza unei evidenţe nominale. Modelul evidenţei nominale este prezentat în anexa nr. 3.

    (5) Legitimaţiile de executor fiscal sunt valabile 6 ani de la data eliberării lor.

    (6) Pierderea sau furtul legitimaţiei de executor fiscal se publică în presă şi se anunţă direcţiei emitente, în termen de 15 zile, în vederea consemnării în evidenţa prevăzută la alin. (4) şi eliberării unei noi legitimaţii.

    (7) La data încetării calităţii de executor fiscal a titularului legitimaţiei, acesta o va depune la organul care a eliberat-o, în vederea anulării, care va fi consemnată în evidenţa prevăzută la alin. (4).

    ART. 6

    De la data intrării în vigoare a prezentului ordin şi până la tipărirea legitimaţiei, pentru ducerea la îndeplinire a măsurilor asigurătorii şi efectuarea procedurii de executare silită a creanţelor fiscale de către executorii fiscali, sunt valabile actualele legitimaţii şi vor fi utilizate de către aceştia până la emiterea noilor legitimaţii de executor fiscal, conform dispoziţiilor prezentului ordin.

    ART. 7

    Forma şi conţinutul legitimaţiei de executor fiscal sunt cele prevăzute în modelul prezentat în anexa nr. 1.

    ART. 8

    La data intrării în vigoare a prezentului ordin se abrogă Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 781/2007 privind legitimaţiile eliberate executorilor fiscali care duc la îndeplinire măsurile asigurătorii şi efectuează procedura de executare silită a creanţelor fiscale, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 484 din 19 iulie 2007.

    ART. 9

    Anexele nr. 1-3 fac parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 10

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic