Inapoi la Cautare

ORDIN 166 /2011


privind procedura internă de avizare a structurilor şi a personalului care gestionează asistenţa financiară nerambursabilă comunitară, prevăzute la art. 4 alin. (7) lit. a) din Hotărârea Guvernului nr. 595/2009 pentru aplicarea Legii nr. 490/2004 privind stimularea financiară a personalului care gestionează fonduri comunitare


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 15.12.2011 și 06.03.2013 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 15.12.2011 și 06.03.2013 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    ART. 2

    (1) Emiterea avizului favorabil sau respingerea cererii de avizare se realizează de către ministrul afacerilor europene sau de către persoana delegată, în baza unui aviz consultativ, respectiv a unui document justificativ cu caracter consultativ, elaborate de Direcţia generală autoritatea pentru coordonarea instrumentelor structurale (DG ACIS).

    (2) În cazul personalului cu atribuţii de gestionare a mecanismului financiar al Spaţiului Economic European 2009 - 2014, avizul consultativ emis de DG ACIS este contrasemnat de Direcţia asistenţă spaţiul economic european (DA SEE) din cadrul Ministerului Afacerilor Europene.

    (3) Documentul justificativ cu caracter consultativ în baza căruia se emite respingerea cererii de avizare cuprinde motivele care stau la baza propunerii respingerii cererii de avizare, care sunt preluate în scrisoarea de respingere semnată de către ministrul afacerilor europene sau de către persoana delegată.

    ART. 3

    Motivele de respingere a cererii de avizare sunt:

    a) netransmiterea de către instituţia publică ce solicită eliberarea avizului favorabil a unuia sau a mai multor documente dintre cele prevăzute la art. 1 alin. (2);

    b) neîndeplinirea criteriilor prevăzute la art. 2 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 595/2009, cu modificările şi completările ulterioare;

    c) nerespectarea condiţiilor de formă şi fond a documentelor prevăzute la art. 1 alin. (2), în cazul documentelor reglementate prin acte normative;

    d) netransmiterea tuturor informaţiilor solicitate de Ministerul Afacerilor Europene pentru eliberarea avizului favorabil.

    ART. 4

    Instituţia publică a cărei cerere de avizare a fost respinsă poate înainta o nouă cerere doar după remedierea problemelor constatate şi menţionate în scrisoarea de respingere a cererii de avizare emisă de Ministerul Afacerilor Europene.

    ART. 5

    (1) Ministrul afacerilor europene sau persoana delegată poate retrage avizul acordat în următoarele cazuri:

    a) în cazul în care instituţiile publice al căror personal beneficiază de majorări salariale nu comunică Ministerului Afacerilor Europene orice modificare de personal, structură, organizare şi/sau funcţionare, intervenită după obţinerea avizului, împreună cu documentele constatatoare, conform prevederilor art. 8 din Hotărârea Guvernului nr. 595/2009, cu modificările şi completările ulterioare;

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic