Inapoi la Cautare

ORDIN 1593 /2017


privind modificarea Procedurii de implementare a schemei de ajutor de minimis prevăzute în cadrul Programului de dezvoltare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă şi a anexei nr. 12 la aceasta, aprobată prin Ordinul ministrului pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat nr. 894/2017


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 19.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (19.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Având în vedere Referatul de aprobare nr. 94.777 din 16.11.2017 al Direcţiei de antreprenoriat şi programe pentru IMM,

    în temeiul prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2017 nr. 6/2017
, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale art. 25 din Legea nr. 346/2004
 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale prevederilor art. 3 alin. (1) pct. 18 din Hotărârea Guvernului nr. 23/2017
 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat emite următorul ordin:

    ART. I

    Procedura
 de implementare a schemei de ajutor de minimis prevăzute în cadrul Programului de dezvoltare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă, aprobată prin Ordinul ministrului pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat nr. 894/2017
, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 638 şi 638 bis din 4 august 2017, se modifică după cum urmează:

    1. La punctul 6 „Evaluarea, selecţia beneficiarilor şi acordarea alocaţiei financiare nerambursabile“, subpunctul 6.3, alineatul (1)
 va avea următorul cuprins:

    "(1) După primirea Scrisorii de acceptare de principiu pentru finanţare în limita bugetului, beneficiarii care implementează proiectul cu sau fără componentă de credit vor semna la sediul AIMMAIPE Contractul de finanţare (anexa nr. 12 la prezenta procedură). Termenul-limită de semnare a contractelor de finanţare este 11 decembrie 2017. Aplicanţii pot solicita şi înlocuirea componentei de aport propriu cu componenta de credit şi invers, cu condiţia respectării termenului-limită de semnare a contractului de finanţare, respectiv 11 decembrie 2017.

    Aplicanţii ale căror planuri de afaceri se implementează cu componentă de credit şi care au fost înştiinţaţi cu privire la acceptarea de principiu la finanţare în urma verificărilor efectuate conform subpct. 6.2 au obligaţia de a se prezenta în termen de 5 zile lucrătoare de la data primirii Scrisorii de acceptare de principiu pentru finanţare în limita bugetului la instituţia de credit parteneră în vederea deschiderii contului şi depunerii documentelor necesare obţinerii creditului.

    În termen de maximum 20 de zile lucrătoare de la depunerea la instituţia de credit de către aplicant a documentelor necesare obţinerii creditului, instituţia de credit are obligaţia, conform convenţiei de colaborare semnate cu ministerul, să transmită ministerului şi AIMMAIPE copia hotărârii de aprobare a creditului/contractului de credit/scrisorii de respingere. Termenul-limită pentru semnarea contractelor de credit este 8 decembrie 2017 şi pentru semnarea contractelor de finanţare este 11 decembrie 2017.

    MMACA prin AIMMAIPE va transfera în contul de tranzit deschis la instituţia de credit parteneră sumele reprezentând AFN aferente contractelor de finanţare."

    2. În anexa nr. 12, la capitolul IV „Modalităţile de plată“, articolul 6
 va avea următorul cuprins:

    "
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic