Inapoi la Cautare

ORDIN 1509 /2013


pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 674/252/2012 privind aprobarea formularului de prescripţie medicală electronică pentru medicamente cu şi fără contribuţie personală în tratamentul ambulatoriu şi a Normelor metodologice privind utilizarea şi modul de completare a formularului de prescripţie medicală electronică pentru medicamente cu şi fără contribuţie personală în tratamentul ambulatoriu


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    3. La anexa nr. 2, capitolul II, la punctul I "Modul de completare a formularului de prescripţie medicalã electronicã pentru medicamente cu şi fãrã contribuţie personalã - componenta prescriere", dupã litera j) de la punctul 4 se introduce o nouã literã, litera j^1), cu urmãtorul cuprins:

    "j^1) Justificare medicalã prescriere Denumire comercialã - se vor menţiona succint situaţiile pentru care medicamentul a fost prescris pe Denumire comercialã în conformitate cu prevederile normelor metodologice de aplicare a contractului- cadru."

    ART. II


    Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi intrã în vigoare începând cu data de 1 februarie 2014.

                                       *

    Prezentul ordin transpune în legislaţia naţionalã Directiva de punere în aplicare 2012/52/UE a Comisiei din 20 decembrie 2012 de stabilire a unor mãsuri pentru facilitarea recunoaşterii prescripţiilor medicale emise în alt stat membru, publicatã în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene seria L nr. 356 din 22 decembrie 2012.

                              Ministrul sãnãtãţii,

                           Gheorghe-Eugen Nicolãescu

                               Preşedintele Casei

                      Naţionale de Asigurãri de Sãnãtate,

                             Cristian Silviu Buşoi

    ANEXĂ

    -----

Anexa nr. 1*1) la Ordinul nr. 674/252/2012)

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic