Inapoi la Cautare

ORDIN 1414 /2006


privind modificarea anexei nr. 1 la Ordinul ministrului administraţiei şi internelor nr. 1.319/2006 pentru aprobarea formularului-tip al procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor în domeniul arhivistic, precum şi a modelului de legitimaţie a persoanelor împuternicite să folosească modelul de proces-verbal


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.10.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.10.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    3. ...........................................;

    4. ...........................................;

    5. ...........................................,

în sumă totală de ................................... .

    Amenda se va achita la Trezoreria ....... în contul nr. ......., iar o copie de pe chitanţă se va depune de contravenient sau se va transmite prin poştă, recomandat, în termenul legal, la sediul organului constatator din ............ .

    În caz de neachitare a amenzii în termen de 15 zile de la data înmânării/comunicării procesului-verbal, se va proceda la executarea silită conform prevederilor legale.

    Alte menţiuni (obiecţiuni):

........................................................................................................................................................................................................

    În conformitate cu prevederile art. 31 din Ordonanţa Guvernului nr. 2/2001, aprobată cu modificări prin Legea nr. 180/2002, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale art. 32 din Legea nr. 16/1996, cu modificările şi completările ulterioare, împotriva prezentului proces-verbal se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării. Plângerea va fi însoţită de copia procesului-verbal de constatare a contravenţiei şi se va depune la ........ .

    Prezentul proces-verbal s-a încheiat în 3 exemplare, din care exemplarul 2 s-a înmânat contravenientului astăzi, .........., sau se va comunică acestuia, împreună cu înştiinţarea de plată, prin poştă, cu confirmare de primire, în cel mult o lună de la data încheierii.

    Contravenientul nu este de faţă/refuză/nu poate lua cunoştinţă despre conţinutul procesului-verbal, lucru atestat de martorul ..............., domiciliat în ..........., str. ......... nr. ......., bl. ....., sc. ....., et. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ........, act de identitate ...... seria ....... nr. ....., emis de ...... la data de ........, CNP ....... .

    Nu a fost de faţă niciun martor, deoarece .............. .

    Drept care s-a încheiat prezentul proces-verbal.

        Agent constatator/ Am luat cunoştinţă. Martor,

       Agenţi constatatori, Contravenient,

<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic