Inapoi la Cautare

ORDIN 1411 /2006


pentru publicarea Regulamentului Consiliului Uniunii Europene 765/2006 privind instituirea de măsuri restrictive împotriva preşedintelui Lukashenko şi a anumitor persoane cu funcţie oficială din Belarus


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.10.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.10.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    (c) valori mobiliare tranzacţionate public şi privat şi instrumente de titluri de creanţă, incluzând acţiuni, certificate reprezentând titluri de valoare, obligaţiuni, bancnote, garanţii, titluri de creanţă şi contracte derivative;

    (d) dobânzi, dividende sau alte venituri rezultate sau generate în urma deţinerii de bunuri;

    (e) credite, drepturi de compensare, garanţii, garanţii de performanţă sau alte angajamente financiare;

    (f) scrisori de credit, conosamente, contracte de vânzare;

    (g) documente care fac dovada obţinerii unor dobânzi aferente fondurilor sau a resurselor financiare.

    2. ,blocarea fondurilor' reprezintă împiedicarea oricărei mişcări, transfer, modificare, utilizare, acces la sau tranzacţii cu fonduri în orice manieră care ar avea drept rezultat orice modificare a volumului, sumei, locaţiei, proprietăţii, posesiunii, caracterului, scopului acestora sau altă modificare care ar permite ca fondurile să fie utilizate, inclusiv administrarea portofoliului.

    3. ,resurse economice' reprezintă bunuri de orice natură, materiale sau nemateriale, mobile sau imobile, care nu sunt fonduri, dar care pot fi folosite pentru a obţine fonduri, bunuri sau servicii;

    4. ,blocarea resurselor economice' reprezintă împiedicarea utilizării acestora pentru a obţine fonduri, bunuri sau servicii, în orice mod, inclusiv, dar fără a se limita la, vânzarea, angajarea sau ipotecarea acestora.

    5. ,teritoriul Comunităţii' reprezintă teritoriile statelor membre pentru care se aplică Tratatul, în condiţiile stabilite în Tratat.

    ART. 2

    1. Toate fondurile şi resursele economice aparţinând, deţinute, în posesia sau sub controlul preşedintelui Lukashenko, precum şi cele aparţinând, deţinute, în posesia sau sub controlul oficialilor bieloruşi responsabili de încălcarea standardelor electorale internaţionale în contextul alegerilor prezidenţiale din 19 martie 2006 şi de reprimarea societăţii civile şi a opoziţiei democratice sau a acelor persoane juridice sau fizice, entităţi sau organisme asociate cu acestea, aşa cum sunt enumerate în Anexa I, sunt blocate.

    2. Nici un fel de fonduri sau resurse economice nu vor fi puse, direct sau indirect, la dispoziţia sau în beneficiul persoanelor fizice sau juridice, entităţilor sau organismelor la care se face referire în Anexa I.

    3. Participarea, cu bună ştiinţă şi intenţionat, în activităţi al căror obiect sau efect este, în mod direct sau indirect, sustragerea de la măsurile menţionate în paragrafele 1 şi 2, va fi interzisă.

    ART. 3

    1. Autorităţile competente din statele membre, aşa cum sunt enumerate în Anexa II, pot autoriza eliberarea anumitor fonduri sau resurse economice blocate sau punerea la dispoziţie a unor fonduri sau resurse economice, în condiţiile considerate necesare, după ce s-a stabilit în prealabil că fondurile sau resursele economice respective reprezintă:
<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic