Inapoi la Cautare

ORDIN 133 /2014


pentru modificarea şi completarea unor ordine ale ministrului apărării naţionale


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 03.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (03.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    a) procesul-verbal de constatare, întocmit de comisia numită prin ordin de zi pe unitate;

    b) certificatul sanitar-veterinar întocmit de medicul veterinar al unităţii sau, când acesta nu există, de către medicul veterinar al circumscripţiei sanitar-veterinare în raza căreia se află sau la care este arondată unitatea militară.

    (2) În cazul cabalinelor pentru care se ia decizia de vânzare potrivit legii, după împlinirea duratei de activitate, propunerile de scoatere din activitate se fac pe baza documentelor prevăzute la alin. (1).

    (3) Câinii de serviciu pot fi daţi în custodie numai persoanelor care i-au avut în îngrijire.

    Art. 14. - Nu se propune scoaterea din activitate pentru animalele care au murit din diferite cauze. În această situaţie se dispune efectuarea cercetării administrative, în condiţiile legii."

    ART. II


    Instrucţiunile de aplicare a Regulamentului privind organizarea procedurilor pentru valorificarea bunurilor aflate în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, aprobate prin Ordinul ministrului apărării naţionale nr. M.99/2009, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 685 şi 685 bis din 12 octombrie 2009, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 9, după alineatul (7) se introduce un nou alineat, alineatul (8), cu următorul cuprins:

    "(8) Câinii de serviciu nu pot face obiectul valorificării."

    2. La articolul 25, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(2) Animalele de serviciu scoase din activitate şi neadjudecate pot fi lăsate în custodie persoanelor care le-au avut în îngrijire sau altor persoane fizice sau juridice, la cererea scrisă a acestora, pe baza avizului sanitar al medicului veterinar competent şi a declaraţiei pe propria răspundere, autentificată, referitoare la respectarea prevederilor Legii nr. 205/2004 privind protecţia animalelor, republicată."

    3. La articolul 25, după alineatul (2) se introduce un nou alineat, alineatul (2^1), cu următorul cuprins:

    "(2^1) În cazul câinilor de serviciu, custodia se poate încredinţa numai persoanei care i-a avut în îngrijire, pe baza documentelor prevăzute la alin. (2)."

    ART. III

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic