Inapoi la Cautare

ORDIN 132 /2006


pentru completarea Regulamentului privind atestarea conformităţii produselor pentru construcţii, aprobat prin Ordinul ministrului transporturilor, construcţiilor şi turismului nr. 1.558/2004, cu modificările şi completările ulterioare


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.06.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.06.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Având în vedere Decizia Comisiei Europene nr. 2005/484/EC referitoare la atestarea conformităţii produselor pentru construcţii,

    în conformitate cu prevederile art. 15 şi ale art. 21 alin. (5) din Hotărârea Guvernului nr. 622/2004 privind stabilirea condiţiilor de introducere pe piaţă a produselor pentru construcţii, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul prevederilor art. 2 pct. 45 şi ale art. 5 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 412/2004 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul transporturilor, construcţiilor şi turismului emite următorul ordin:

    ART. I

    Regulamentul privind atestarea conformităţii produselor pentru construcţii, aprobat prin Ordinul ministrului transporturilor, construcţiilor şi turismului nr. 1.558/2004, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.211 şi 1.211 bis din 16 decembrie 2004, cu modificările şi completările ulterioare, se completează după cum urmează:

    1. Asteriscul (*) de la articolul 11 se completează cu "2005/484/EC".

    2. În anexa II la regulament, după poziţia (2.116) "Seturi de mijloace de protecţie contra căderilor de stânci: pentru lucrări de inginerie civilă" se introduce o poziţie nouă, poziţia (2.117), cu următorul cuprins:

    "(2.117) Seturi de clădiri pentru depozite frigorifice şi seturi de anvelope de clădiri pentru depozite frigorifice: pentru lucrări de construcţii."

    3. În anexa III la regulament, după tabelul 3.80.1 "Produs generic: Seturi de mijloace de protecţie contra căderilor de stânci (1/1)" se introduce un nou tabel, tabelul 3.81.1, cu următorul cuprins:

    "Tabel 3.81.1 Familia de produse: Seturi de clădiri pentru depozite frigorifice şi seturi de anvelope de clădiri pentru depozite frigorifice (1/1)

    Pentru produsul(ele) şi utilizările preconizate indicate mai jos, următoarele sisteme de atestare a conformităţii sunt specificate în Ghiduri pentru agremente tehnice europene relevante, elaborate de organismele membre EOTA:
	

┌──────────────────────┬──────────────────────────┬───────────────┬────────────┐
│ │ │Nivel(uri) sau │ Sistem(e) │
│ Produs(e) │ Utilizare(ări) │ clasă(e) │ de atestare│
│ │ preconizată(e) │(reacţie la │ a conformi-│
│ │ │ foc) │ tăţii │
├──────────────────────┼──────────────────────────┼───────────────┼────────────┤
│Seturi de clădiri │Pentru lucrări de │ │ │
│pentru depozite │construcţii │ - │ 1" │
│frigorifice şi seturi │ │ │ │
│de anvelope de clădiri│ │ │ │
│pentru depozite │ │ │ │
│frigorifice │ │ │ │
└──────────────────────┴──────────────────────────┴───────────────┴────────────┘


    ART. II

    Consiliul tehnic permanent pentru construcţii va urmări punerea în aplicare a prevederilor prezentului ordin.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic