Inapoi la Cautare

ORDIN 1312 /2006


pentru aprobarea Normelor metodologice de avizare şi autorizare privind prevenirea şi stingerea incendiilor


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 28.06.2006 și 02.10.2006 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 28.06.2006 și 02.10.2006 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Având în vedere necesitatea conformării activităţii de avizare şi autorizare privind prevenirea şi stingerea incendiilor cu modificările apărute în plan legislativ, cu referire la simplificarea de către autorităţile competente a procedurilor de emitere a avizelor, acordurilor şi autorizaţiilor specifice, precum şi ca urmare a înfiinţării şi operaţionalizării serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă din structura Ministerului Administraţiei şi Internelor, potrivit prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 88/2001 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea serviciilor publice comunitare pentru situaţii de urgenţă, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 363/2002, cu modificările şi completările ulterioare,

    în conformitate cu prevederile art. 28 alin. (5) din Ordonanţa Guvernului nr. 60/1997 privind apărarea împotriva incendiilor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 212/1997,

    în temeiul art. 9 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 63/2003 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 604/2003, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul administraţiei şi internelor emite următorul ordin:

    ART. 1

    Se aprobă Normele metodologice de avizare şi autorizare privind prevenirea şi stingerea incendiilor, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 2

    Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, prin inspectoratele judeţene sau al municipiului Bucureşti pentru situaţii de urgenţă, va lua măsuri pentru ducerea la îndeplinire a dispoziţiilor prezentului ordin.

    ART. 3

    Nerespectarea prevederilor normelor metodologice prevăzute la art. 1 atrage răspunderea juridică, potrivit legii.

    ART. 4

    (1) Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi intră în vigoare la 30 de zile de la data publicării.

    (2) La data intrării în vigoare a prezentului ordin se abrogă Ordinul ministrului de interne nr. 791/1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de avizare şi autorizare privind prevenirea şi stingerea incendiilor, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 384 din 9 octombrie 1998, precum şi orice alte dispoziţii contrare.

                    Ministrul administraţiei şi internelor,

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic