Inapoi la Cautare

ORDIN 1292 /2017


privind completarea anexei nr. 1.1 "Lista funcţiilor de conducere şi control care beneficiază de autorizaţii de călătorie pe căile ferate române conform articolului 2 alineatul (2) din ordonanţă" la anexa nr. 1 "Metodologia privind încadrarea în categoria de tren, clasă, condiţiile de emitere, gestionare şi folosire a legitimaţiilor de călătorie pe căile ferate române", aprobată prin Ordinul ministrului transporturilor şi infrastructurii nr. 1.697/2012 pentru aprobarea metodologiilor de aplicare a prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 112/1999 privind călătoriile gratuite în interes de serviciu şi interes personal pe căile ferate române


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 09.12.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (09.12.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    În temeiul prevederilor art. 2 alin. (1)
 şi (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 112/1999
 privind călătoriile gratuite în interes de serviciu şi în interes personal pe căile ferate române, republicată, cu modificările ulterioare, ale art. 8 alin. (8) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 62/2016
 privind înfiinţarea Autorităţii pentru Reformă Feroviară, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 53/2017
, şi ale art. 5 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 21/2015
 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Transporturilor, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul transporturilor emite următorul ordin:

    ART. I

    Anexa nr. 1.1
 „Lista funcţiilor de conducere şi control care beneficiază de autorizaţii de călătorie pe căile ferate române conform articolului 2 alineatul (2)
 din ordonanţă“ la anexa nr. 1
 „Metodologia privind încadrarea în categoria de tren, clasă, condiţiile de emitere, gestionare şi folosire a legitimaţiilor de călătorie pe căile ferate române“, aprobată prin Ordinul ministrului transporturilor şi infrastructurii nr. 1.697/2012
 pentru aprobarea metodologiilor de aplicare a prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 112/1999
 privind călătoriile gratuite în interes de serviciu şi în interes personal pe căile ferate române, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 824 şi 824 bis din 7 decembrie 2012, cu modificările şi completările ulterioare, se completează astfel:

    - După punctul 10
 se introduc două noi puncte, punctele 11 şi 12, cu următorul cuprins:

    "11. Funcţiile din cadrul Autorităţii de Reformă Feroviară - ARF care beneficiază de autorizaţii de călătorie gratuită pe calea ferată cu menţiunile «Valabilă la tren IC» şi «Valabilă la VD - single» sunt următoarele:

    - preşedinte ARF;

    – alte funcţii pe baza fundamentării necesităţii, cu avizul Direcţiei transport feroviar şi Direcţiei economice din cadrul Ministerului Transporturilor, aprobată de ministrul transporturilor.

12. Funcţiile din cadrul Autorităţii de Reformă Feroviară - ARF care beneficiază de autorizaţii de călătorie gratuită pe calea ferată cu menţiunile «Valabilă la tren IC» şi «Valabilă la VD» sunt următoarele:

    - director general;
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic