Inapoi la Cautare

ORDIN 1289 /2008


privind organizarea şi desfăşurarea reevaluării activităţii managerului spitalului public pentru perioada 1 ianuarie-30 iunie 2008


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.03.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.03.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În conformitate cu prevederile Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale Hotărârii Guvernului nr. 862/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii Publice, cu modificările şi completările ulterioare,

    văzând Referatul de aprobare nr. E.N. 7.112 din 3 iulie 2008 al comisiei constituite în baza Ordinului ministrului sănătăţii publice nr. 1.037/2008 privind constituirea comisiei în vederea stabilirii modului de organizare şi desfăşurare a evaluării şi reevaluării managerilor spitalelor publice din reţeaua Ministerului Sănătăţii Publice pentru anul 2008,

    ministrul sănătăţii publice emite următorul ordin:

    ART. 1

    (1) Se aprobă criteriile de performanţă pe baza cărora se efectuează reevaluarea la 6 luni a activităţii managerului spitalului public, prevăzute în anexele nr. 1 şi 2, fişa de reevaluare a activităţii desfăşurate de managerul spitalului public, prevăzută în anexa nr. 3, precum şi metodologia privind organizarea şi desfăşurarea reevaluării acestei activităţi, prevăzută în anexa nr. 4.

    (2) Prevederile prezentului ordin se aplică managerilor spitalelor publice care au fost evaluaţi pentru activitatea desfăşurată în anul 2007 şi pentru care s-a dispus reevaluarea activităţii după 6 luni.

    ART. 2

    (1) Reevaluarea activităţii managerului spitalului public efectuată pe baza criteriilor de performanţă prevăzute în anexa nr. 1 se face prin raportare la valoarea indicatorilor de performanţă asumaţi, aferenţi perioadei 1 ianuarie-30 iunie 2008, în actele adiţionale încheiate în anul 2008 la contractele de management.

    (2) Reevaluarea activităţii managerului spitalului public efectuată pe baza criteriilor de performanţă prevăzute în anexa nr. 2 se face prin acordarea de către evaluator a unui punctaj de la 0 la 5 puncte pentru fiecare criteriu de performanţă menţionat, ţinând cont de dimensiunile specifice fiecărui criteriu, conform îndrumărilor metodologice elaborate de Şcoala Naţională de Sănătate Publică şi Management Sanitar.

    ART. 3

    Reevaluarea activităţii managerului spitalului public se va desfăşura în perioada 15 noiembrie-1 decembrie 2008.

    ART. 4

    (1) Rezultatele evaluării activităţii managerului spitalului public se apreciază după cum urmează:

    a) "Foarte bine", dacă sunt îndeplinite simultan următoarele condiţii:

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic