Inapoi la Cautare

ORDIN 1172 /2022


privind modificarea şi completarea anexei la Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1.984/2019 pentru aprobarea Procedurii privind modalitatea de ducere la îndeplinire a atribuţiilor Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală în domeniul sancţiunilor internaţionale


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 11.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (11.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Având în vedere dispoziţiile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 202/2008
 privind punerea în aplicare a sancţiunilor internaţionale, aprobată cu modificări prin Legea nr. 217/2009
, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul dispoziţiilor art. 11 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 520/2013
 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare,

    preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală emite următorul ordin:

    ART. I

    Anexa la Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1.984/2019
 pentru aprobarea Procedurii
 privind modalitatea de ducere la îndeplinire a atribuţiilor Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală în domeniul sancţiunilor internaţionale, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 583 din 16 iulie 2019, cu modificările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. Articolul 19
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Pentru analizarea contestaţiilor, a cererilor privind autorizarea unor tranzacţii, a cererilor de derogare de la aplicarea sancţiunilor internaţionale, a celor privind instituirea provizorie a sistemului de supraveghere, a cererilor privind revocarea măsurilor dispuse prin ordinul de blocare a fondurilor şi resurselor economice în domeniul sancţiunilor internaţionale, precum şi pentru revocarea măsurii de instituire provizorie a sistemului de supraveghere, se constituie o comisie permanentă la nivelul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, denumită în continuare comisie."

    2. La articolul 22, alineatul (1)
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(1) În termen de 24 de ore de la primirea unei contestaţii, a unei cereri privind autorizarea unor tranzacţii, a unei cereri de derogare de la aplicarea sancţiunilor internaţionale, a unei cereri privind instituirea provizorie a sistemului de supraveghere, a unei cereri privind revocarea măsurilor dispuse prin ordinul de blocare a fondurilor şi resurselor economice, precum şi de la propunerea privind revocarea măsurii provizorii a sistemului de supraveghere, Direcţia generală de informaţii fiscale, prin intermediul secretariatului, va transmite preşedintelui comisiei solicitarea de convocare a acesteia, însoţită de contestaţia sau cererea depusă, împreună cu documentaţia anexată acesteia."

    3. La articolul 28, alineatul (5)
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(5) Decizia cu privire la solicitarea de derogare de la aplicarea sancţiunilor internaţionale se comunică solicitantului de către Direcţia generală de informaţii fiscale, cu respectarea prevederilor art. 8 alin. (3) din O.U.G. nr. 202/2008
."
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic