Inapoi la Cautare

ORDIN 1150 /2022


privind modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 587/2016 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor şi taxelor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau reţinere la sursă


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 07.10.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (07.10.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    b) La capitolul I „Depunerea declaraţiei“, punctul 1 „Termenul de depunere a declaraţiei“, subpunctul 1.3 „Alte termene:“, litera e)
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "e) până la termenul de plată prevăzut de lege, pentru următoarele obligaţii de plată: impozit pe veniturile din dobânzi, în cazul împrumuturilor acordate pe baza contractelor civile; impozit pe veniturile din lichidarea unei persoane juridice; impozit pe veniturile microîntreprinderilor în cazul persoanelor juridice care se dizolvă cu lichidare sau fără lichidare; taxa pentru obţinerea licenţei de organizare a jocurilor de noroc; taxa anuală pentru obţinerea autorizaţiei de exploatare a jocurilor de noroc, taxa de viciu, vărsăminte din profitul net al regiilor autonome; dividende de virat la bugetul de stat de către autorităţile publice centrale; impozit specific unor activităţi în cazul în care contribuabilii încetează să existe în cursul anului, redevenţa obţinută prin concesionare din activităţi de exploatare a resurselor la suprafaţă ale statului şi a apelor minerale naturale carbogazoase sau necarbogazoase, datorată potrivit Legii minelor nr. 85/2003
, cu modificările şi completările ulterioare, şi redevenţa obţinută prin concesionare din activităţi de exploatare a resurselor la suprafaţă ale statului, reprezentând terenuri cu destinaţie agricolă, datorată potrivit Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019
 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, taxa datorată Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi taxa datorată Comitetului Naţional Paralimpic."

    c) La capitolul II „Completarea declaraţiei“, punctul 3 „Secţiunea B «Date privind creanţa fiscal㻓 se modifică şi se completează după cum urmează:

    - la subpunctul 3.2, primul paragraf
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "3.2. Tabelul de la pct. II «Impozite, taxe şi alte obligaţii care nu se plătesc în contul unic» din anexa nr. 1 la ordin se completează pentru declararea obligaţiilor de plată prevăzute la poziţiile 11, 25-27, 29-51, 57-63, 65-71, 74-77, 80-85 din Nomenclatorul obligaţiilor de plată la bugetul de stat, prevăzut în anexa nr. 3 la ordin.“;"

    – la subpunctul 3.2.3, după alineatul (2)
 se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu următorul cuprins:

    "(3) Un procent de 98,8% din taxele percepute pentru obţinerea licenţei de organizare a jocurilor de noroc şi a autorizaţiei de exploatare a jocurilor de noroc, taxa de acces prevăzută la alin. (4) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 77/2009
 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 246/2010
, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi din celelalte taxe prevăzute în ordonanţă, se declară la poziţiile 65, 66-68, 70-71 din Nomenclatorul obligaţiilor de plată la bugetul de stat, prevăzut în anexa nr. 3 la ordin.“;"

    – după subpunctul 3.2.9
 se introduce un nou subpunct, subpunctul 3.2.10, cu următorul cuprins:

    "3.2.10. Obligaţiile prevăzute la poziţiile 84 şi 85 din Nomenclatorul obligaţiilor de plată la bugetul de stat, prevăzut în anexa nr. 3 la ordin, se declară de către operatorii economici organizatori de jocuri de noroc, potrivit Legii nr. 30/2022
 pentru modificarea şi completarea art. 13 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 77/2009
 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc şi pentru completarea art. 20^2 alin. (3) din Legea educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000
.

    La poziţiile menţionate, operatorii economici organizatori de jocuri de noroc declară un procent de 1% din totalul taxelor datorate care se constituie ca venit al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi un procent de 0,2% din totalul taxelor datorate care se constituie ca venit al Comitetului Naţional Paralimpic."
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic