Inapoi la Cautare

ORDIN 11 /2007


pentru modificarea Contractului-cadru de vânzare-cumpărare a energiei electrice încheiat între [producător de energie electrică] şi [furnizorul consumatorilor captivi], precum şi pentru modificarea Contractului-cadru de vânzare-cumpărare a energiei electrice pentru acoperirea consumului propriu tehnologic al reţelelor electrice de distribuţie, încheiat între [producător de energie] şi [operator de distribuţie]


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 30.06.2007 și 02.01.2011 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 30.06.2007 și 02.01.2011 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 11 alin. (2) lit. a) şi f) din Legea energiei electrice nr. 13/2007, cu modificările ulterioare, precum şi al art. 3 alin. (3) din Regulamentul de organizare şi funcţionare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 410/2007,

    în conformitate cu prevederile procesului-verbal al şedinţei Comitetului de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei din data de 18 iunie 2007,

    având în vedere referatul de aprobare prezentat de Departamentul piaţă de energie electrică,

    Preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei emite prezentul ordin.

    ART. I

    Contractul-cadru de vânzare-cumpărare a energiei electrice încheiat între [producător de energie electrică] şi [furnizorul consumatorilor captivi], aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 22/2005, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 513 din 16 iunie 2005, se modifică şi se înlocuieşte cu anexa nr. I la prezentul ordin.

    ART. II

    Contractul-cadru de vânzare-cumpărare a energiei electrice pentru acoperirea consumului propriu tehnologic al reţelelor electrice de distribuţie, încheiat între [producător de energie] şi [operator de distribuţie], aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 23/2005, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 513 din 16 iunie 2005, se modifică şi se înlocuieşte cu anexa nr. II la prezentul ordin.

    ART. III

    (1) Pentru contractele perfectate în baza Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 22/2005 şi în baza Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 23/2005, producătorii de energie electrică, furnizorii consumatorilor captivi şi operatorii de distribuţie încheie acte adiţionale în care art. 13 şi 20 din contracte se reformulează conform dispoziţiilor cuprinse în anexele nr. 1 şi 2.

    (2) Cantităţile de energie electrică şi preţurile din contracte pentru perioada de 1 iulie 2007-31 decembrie 2007 sunt conforme cu deciziile preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei privind aprobarea preţurilor şi cantităţilor de energie electrică vândute de producători pe bază de contracte reglementate în anul 2007, decizii emise în luna decembrie 2006, cu modificările şi completările ulterioare. Eventualele modificări ale acestor cantităţi se realizează conform reglementărilor în vigoare.

    ART. IV

    Producătorii de energie electrică, furnizorii consumatorilor captivi şi operatorii de distribuţie vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

    ART. V

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic