Inapoi la Cautare

ORD DE URGENŢĂ 14 /2005


privind modificarea formularelor pentru declaraţia de avere şi pentru declaraţia de interese


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 09.03.2005 și 04.09.2010 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 09.03.2005 și 04.09.2010 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Ţinând seama de imperativul adoptarii celor mai bune practici existente în statele membre ale Uniunii Europene în materia controlului averilor şi a constatarii şi cercetării conflictelor de interese, rezultat din Raportul de tara al Comisiei Europene pe anul 2004 pentru România, precum şi din Raportul grupului de state împotriva corupţiei al Consiliului Europei (GRECO), adoptat la Plenara din 28 iunie - 2 iulie 2004,

    în temeiul art. 115 alin. (4) din Constitutia României, republicată,

    Guvernul României adopta prezenta ordonanţă de urgenţă.

    ART. I

    Anexa la Legea nr. 115/1996 pentru declararea şi controlul averii demnitarilor, magistratilor, a unor persoane cu functii de conducere şi de control şi a functionarilor publici, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 263 din 28 octombrie 1996, cu modificările şi completările ulterioare, se modifica şi se inlocuieste cu anexa nr. 1 care face parte integrantă din prezenta ordonanţă de urgenţă.

    ART. II

    Alineatul (2) al articolului 111 din capitolul VI "Dispozitii comune" al titlului IV "Conflictul de interese şi regimul incompatibilitatilor în exercitarea demnitatilor publice şi functiilor publice" din cartea I "Reglementari generale pentru prevenirea şi combaterea corupţiei" din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sanctionarea corupţiei, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 279 din 21 aprilie 2003, cu modificările şi completările ulterioare, se modifica şi va avea urmatorul cuprins:

    "(2) Functiile şi activităţile care se includ în declaratia de interese sunt:

    a) calitatea de asociat sau acţionar la societăţi comerciale, companii/societăţi naţionale, institutii de credit, grupuri de interes economic, precum şi membru în asociaţii, fundatii sau alte organizaţii neguvernamentale;

    b) functia de membru în organele de conducere, administrare şi control ale societatilor comerciale, regiilor autonome, companiilor/societatilor naţionale, instituţiilor de credit, grupurilor de interes economic, asociaţiilor sau fundatiilor ori al altor organizaţii neguvernamentale;

    c) calitatea de membru în cadrul asociaţiilor profesionale şi/sau sindicale;

    d) calitatea de membru în organele de conducere, administrare şi control, retribuite sau neretribuite, deţinute în cadrul partidelor politice, functia deţinută şi denumirea partidului politic."

    ART. III

    Formularul declaraţiei de interese prevăzut în anexa la Hotărârea Guvernului nr. 506/2003 privind stabilirea modelului Registrului declaratiilor de interese, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 293 din 25 aprilie 2003, se modifica şi se inlocuieste cu anexa nr. 2 care face parte integrantă din prezenta ordonanţă de urgenţă.

    ART. IV
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic