Inapoi la Cautare

ORD DE URGENŢĂ 127 /2006


pentru modificarea şi completarea Legii nr. 231/2005 privind stimularea investiţiilor în agricultură


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 28.12.2006 și 01.02.2010 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 28.12.2006 și 01.02.2010 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Oportunitatea adoptării prezentului act normativ rezultă din necesitatea continuării şi extinderii actualului mecanism financiar pentru derularea fondurilor ce sunt alocate României după data de 1 ianuarie 2007, din Fondul european agricol pentru dezvoltare rurală şi Fondul european pentru pescuit, în vederea asigurării premiselor absorbţiei integrale a fondurilor nerambursabile alocate.

    Urgenţa adoptării actului normativ rezidă şi în necesitatea reglementării de urgenţă a mecanismelor de implementare pentru Programul Naţional pentru Dezvoltare Rurală şi Programul Operaţional Sectorial pentru Pescuit, în scopul asigurării absorbţiei fondurilor alocate prin aceste programe, încă din anul 2007, aşa cum se stipulează şi în Planul de acţiune pentru semestrul II/2006, în vederea creşterii capacităţii de absorbţie a fondurilor structurale şi de coeziune, adoptat în Şedinţa Guvernului din data de 18 august 2006.

    În temeiul art. 115 alin. (4) din Constituţia României, republicată,

    Guvernul României adoptă prezenta ordonanţă de urgenţă.

    ART. I

    Legea nr. 231/2005 privind stimularea investiţiilor în agricultură, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 608 din 13 iulie 2005, cu modificările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. Titlul va avea următorul cuprins:

    "LEGE

    privind stimularea investiţiilor în agricultură, industrie alimentară, silvicultură, piscicultură, precum şi în activităţi nonagricole"

    2. Alineatul (1) al articolului 1 va avea următorul cuprins:

    "Art. 1. - (1) În vederea stimulării dezvoltării investiţiilor în agricultură, industrie alimentară, silvicultură, piscicultură, precum şi în alte activităţi nonagricole, se constituie la dispoziţia Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale Fondul pentru creditarea investiţiilor, denumit în continuare fond."

    3. La articolul 5 alineatul (1), litera a) va avea următorul cuprins:

    "a) termenul maxim de restituire: până la 10 ani;".

    4. Partea dispozitivă a articolului 6 va avea următorul cuprins:

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic