Inapoi la Cautare

ORD DE URGENŢĂ 101 /2006


privind reorganizarea Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului prin comasarea prin absorbţie cu Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 20.12.2006 și 02.01.2009 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 20.12.2006 și 02.01.2009 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    (6) Mandatul pentru reprezentantii în adunările generale precum şi în consiliile de administrare în cadrul operatorilor economici din domeniul energetic va fi stabilit prin ordin comun al ministrului economiei şi comerţului şi al presedintelui Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului.

    (7) Prin excepţie de la alin. (3), prevederile Ordonantei Guvernului nr. 25/2002 privind unele măsuri pentru monitorizarea postprivatizare a contractelor de vanzare-cumparare de acţiuni deţinute de stat la societăţile comerciale, aprobata cu modificari şi completari prin Legea nr. 506/2002, cu modificările şi completările ulterioare, nu se aplică contractelor de privatizare semnate de către O.P.S.P.I. până la data comasarii, urmand ca atribuţiile de monitorizare a modului în care sunt respectate clauzele din aceste contracte de privatizare să se faca conform clauzelor contractuale.

    ART. 2

    (1) La data comasarii, A.V.A.S. preia patrimoniul O.P.S.P.I., arhivele şi documentaţia aferente operatorilor economici prevăzuţi în anexa, pe bază de protocol incheiat în conformitate cu situaţia financiară întocmită la data de 31 decembrie 2006.

    (2) La data prevăzută la alin. (1), A.V.A.S. preia personalul O.P.S.P.I., acesta pastrandu-şi aceleasi drepturi şi obligaţii stabilite prin contractele individuale de muncă, până la incheierea noului contract colectiv de muncă.

    (3) Numărul maxim al personalului A.V.A.S. va fi aprobat prin hotărâre a Guvernului în termen de 30 de zile de la data intrarii în vigoare a prezentei ordonante de urgenta.

    ART. 3

    În termen de 30 de zile de la data intrarii în vigoare a prezentei ordonante de urgenta, administratorii societatilor menţionate în anexa vor face demersurile legale necesare înregistrării A.V.A.S. ca acţionar în registrele operatorilor economici şi convocarii adunarilor generale în vederea schimbarii structurii actionariatului conform dispoziţiilor prezentei ordonante de urgenta.

    ART. 4

    Transferul operatorilor economici menţionaţi în anexa şi cuprinşi în Programul de iarna în domeniul energetic pentru perioada octombrie 2006 - martie 2007, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.305/2006, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 809 din 2 octombrie 2006, şi monitorizati, în ceea ce priveste stocurile de combustibil, de către Ministerul Economiei şi Comerţului, se va realiza la 30 de zile de la incheierea perioadei menţionate în Hotărârea Guvernului nr. 1.305/2006, până la acel moment fiind în administrarea Ministerului Economiei şi Comerţului.

    ART. 5

    (1) La data intrarii în vigoare a prezentei ordonante de urgenta, se abroga dispozitiile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 88/2001 privind înfiinţarea Oficiului Participatiilor Statului şi Privatizarii în Industrie, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 338 din 26 iunie 2001, aprobata cu modificari prin Legea nr. 552/2001; Hotărârea Guvernului nr. 869/2001 privind organizarea şi functionarea Oficiului Participatiilor Statului şi Privatizarii în Industrie, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 36 din 12 ianuarie 2005; Legea nr. 399/2002 pentru asigurarea condiţiilor de finanţare a organizarii şi funcţionarii activităţilor legate de privatizarile derulate prin Oficiul Participatiilor Statului şi Privatizarii în Industrie, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 429 din 20 iunie 2002.

    (2) Orice alta dispoziţie contrara se abroga sau se modifica în mod corespunzător la data intrarii în vigoare a prezentei ordonante de urgenta.

    ART. 6

    Anexa face parte integrantă din prezenta ordonanţă de urgenţă.
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic