Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2014


privind execuţia bugetelor de venituri şi cheltuieli ale instituţiilor publice autonome, instituţiilor publice finanţate integral sau parţial din venituri proprii şi activităţilor finanţate integral din venituri proprii, inclusiv a bugetelor creditelor interne, bugetelor creditelor externe, bugetelor fondurilor externe nerambursabile, bugetelor fondului de risc şi bugetelor privind activitatea de privatizare, gestionate de instituţiile publice, indiferent de modalitatea de organizare şi finanţare a acestora


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 07.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (07.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    (2) La data de 1 iulie 2014, sumele încasate în anul 2014 de instituţiile publice autonome şi instituţiile publice finanţate integral din venituri proprii pentru bugetul creditelor interne şi bugetul creditelor externe se virează din contul de disponibil corespunzător, ca sursă de finanţare a cheltuielilor bugetelor respective, la următoarele subdiviziuni de venituri bugetare, după caz:

    - 41.02.00 "Sume aferente creditelor interne";

    - 41.03.00 "Sume aferente creditelor externe".

    B. Operaţiunile de transfer al sumelor reprezentând cheltuieli bugetare

    B.1. În cazul cheltuielilor bugetare aferente sursei de finanţare "Integral venituri proprii"

    ART. 3

    (1) La data de 1 iulie 2014, instituţiile publice autonome şi instituţiile publice finanţate integral din venituri proprii prezintă unităţilor Trezoreriei Statului ordine de plată pentru Trezoreria Statului (OPT) întocmite la nivelul totalului plăţilor de casă care au fost efectuate în anul 2014 din conturile de disponibilităţi prin care şi-au derulat bugetul respectiv.

    (2) Plăţile prevăzute la alin. (1) se dispun din conturile de cheltuieli bugetare ale bugetului de venituri proprii - subdiviziunea de cheltuieli bugetare 89.01.00.82.01.00 "Operaţiuni în curs de clarificare - Cheltuieli din disponibilităţi ale instituţiilor publice, în curs de clarificare", în conturile de disponibil din care s-au efectuat plăţile care fac obiectul regularizării.

    (3) Pentru operaţiunile de plăţi prevăzute la alin. (2) nu se întocmesc cereri pentru deschiderea de credite bugetare.

    B.2. În cazul cheltuielilor bugetare aferente surselor de finanţare: credite interne, credite externe şi fonduri externe nerambursabile

    ART. 4

    (1) La data de 1 iulie 2014 instituţiile publice autonome şi instituţiile publice finanţate integral din venituri proprii prezintă unităţilor Trezoreriei Statului ordine de plată pentru Trezoreria Statului (OPT) întocmite distinct pe fiecare sursă de finanţare, la nivelul totalului plăţilor de casă care au fost efectuate în anul 2014 din bugetele aferente surselor de finanţare respective.

    (2) Plăţile prevăzute la alin. (1) se dispun din conturile de cheltuieli bugetare ale bugetului creditelor interne, bugetului creditelor externe sau bugetului fondurilor externe nerambursabile, după caz - subdiviziunea de cheltuieli bugetare 89.01.00.82.01.00 "Operaţiuni în curs de clarificare - Cheltuieli din disponibilităţi ale instituţiilor publice, în curs de clarificare", în conturile de disponibil din care s-au efectuat plăţile care fac obiectul regularizării.

    (3) Pentru operaţiunile de plăţi prevăzute la alin. (2) nu se întocmesc cereri pentru deschiderea de credite bugetare.

    C. Operaţiunile de transfer al excedentelor bugetare înregistrate la finele anului 2013 şi al disponibilităţilor aferente veniturilor proprii, creditelor interne, creditelor externe şi fondurilor externe nerambursabile provenind din anii anteriori

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic