Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2011


de aplicare a prevederilor art. 1 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 54/2011 pentru stabilirea unor măsuri privind încadrarea în limita alocată cheltuielilor de personal din Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru anul 2011


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 17.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (17.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    ART. 1

    Prezentele norme metodologice, denumite în continuare norme, conţin prevederi cu caracter tehnico-organizatoric privind acordarea drepturilor prevăzute la art. 1 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 54/2011 pentru stabilirea unor măsuri privind încadrarea în limita alocată cheltuielilor de personal din Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru anul 2011, denumită în continuare ordonanţă de urgenţă, respectiv:

    a) ajutorul acordat potrivit prevederilor art. 21 alin. (2) din anexa nr. VII la Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, cu modificările ulterioare, poliţiştilor şi personalului militar ale căror raporturi de serviciu încetează, respectiv care sunt trecuţi în rezervă în cursul anului 2011, în cadrul procesului de reorganizare instituţională desfăşurat în vederea încadrării în cheltuielile de personal aprobate pentru anul 2011, denumit în continuare ajutor;

    b) contribuţiile sociale prevăzute de art. 21 alin. (5) din anexa nr. VII la Legea-cadru nr. 284/2010, cu modificările ulterioare, aferente ajutorului, denumite în continuare contribuţii sociale.

    ART. 2

    În vederea asigurării încadrării în cheltuielile de personal aprobate pentru anul 2011, sumele aferente plăţii ajutorului şi contribuţiilor sociale se suportă din bugetul asigurărilor pentru şomaj, potrivit derogării prevăzute de art. 1 alin. (1) din ordonanţa de urgenţă.

    ART. 3

    Ajutorul se stabileşte şi se plăteşte de către unităţile Ministerului Administraţiei şi Internelor supuse procesului de reorganizare instituţională desfăşurat în vederea încadrării în cheltuielile de personal aprobate pentru anul 2011, denumite în continuare unităţi supuse reorganizării, din cadrul cărora provin poliţiştii şi personalul militar ale căror raporturi de serviciu încetează, respectiv care sunt trecuţi în rezervă în anul 2011, ca urmare a reorganizării.

    ART. 4

    (1) Persoanele din Ministerul Administraţiei şi Internelor având statutul de poliţişti şi personal militar ale căror raporturi de serviciu încetează, respectiv care sunt trecuţi în rezervă în cursul anului 2011, în cadrul procesului de reorganizare instituţională desfăşurat în vederea încadrării în cheltuielile de personal aprobate pentru anul 2011, denumite în continuare persoane afectate de reorganizare, beneficiază de plată ajutorului dacă îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:

    a) sunt apte de muncă;

    b) nu se pot încadra în muncă din lipsă de locuri de muncă corespunzătoare pregătirii lor;

    c) nu au refuzat nejustificat un loc de muncă corespunzător pregătirii lor;

    d) nu desfăşoară nicio activitate care să le asigure un venit lunar;

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic