Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2011


privind constituirea şi utilizarea fondului de stimulare a personalului silvic/agenţilor constatatori


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 01.12.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (01.12.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    (4) Ocoalele silvice private îşi deschid conturi distincte proprii la compartimentele taxe şi impozite din cadrul primăriilor şi la unităţile Trezoreriei Statului/sucursalele CEC Bank - S.A. din raza de activitate.

    (5) Fondul de stimulare se gestionează în regim extrabugetar, în condiţiile legii.

    ART. 3

    (1) Amenzile contravenţionale aplicate potrivit prevederilor art. 1 se achită la compartimentele taxe şi impozite din cadrul primăriilor în raza cărora contravenienţii persoane fizice îşi au domiciliul sau la unităţile Trezoreriei Statului/sucursalele CEC Bank - S.A. în raza cărora contravenienţii persoane juridice îşi au sediul, atât în numerar, cât şi în virament, după caz.

    (2) În procesele-verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor vor fi indicate atât contul de venituri al bugetului de stat în care se virează suma, cât şi codul fiscal al unităţii din care face parte agentul constatator.

    (3) Cota de 20% din amenzile încasate, conform situaţiilor financiare lunare întocmite şi transmise de către persoanele juridice în structura cărora îşi desfăşoară activitatea personalul silvic/agenţii constatatori care a/au aplicat amenda, se virează de către unităţile Trezoreriei Statului/sucursalele CEC Bank - S.A., în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea acestora, în conturile prevăzute la art. 2 alin. (1)-(4) după caz.

    (4) Situaţiile financiare lunare prevăzute la alin. (3) cuprind codul IBAN al contului în care urmează a fi virată suma aferentă cotei de 20% cuvenite pentru constituirea fondului de stimulare, precum şi beneficiarul acesteia.

    (5) Cota de 35% din contravaloarea materialelor lemnoase confiscate se virează de către ocoalele silvice care au realizat valorificarea materialului lemnos confiscat direct în contul aflat la dispoziţia persoanei juridice în structura căreia îşi desfăşoară activitatea personalul silvic/agenţii constatatori care a/au realizat confiscarea, după deducerea cheltuielilor ocazionate de valorificare, susţinute cu înscrisuri şi documente contabile oficiale.

    ART. 4

    Principalele criterii de repartizare a fondului de stimulare sunt următoarele:

    a) contribuţia efectivă în activitatea de confiscare şi valorificare a bunurilor, de aplicare şi încasare a amenzilor;

    b) contribuţia la buna organizare şi funcţionare a activităţilor din domeniul silviculturii, la aplicarea mecanismelor de urmărire a încasării veniturilor datorate statului;

    c) competenţa profesională dovedită şi disponibilitatea la sarcini în îndeplinirea atribuţiilor;

    d) îndeplinirea corectă şi la timp a activităţilor programate, calitatea serviciilor prestate;

    e) gradul de periculozitate a acţiunilor la care participă.

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic