Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2007


pentru aplicarea Ordonanţei Guvernului nr. 21/2006 privind regimul concesionării monumentelor istorice


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 20.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (20.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    TITLUL I

    Dispoziţii generale

    ART. 1

    Prezentele norme metodologice stabilesc dispoziţiile speciale privind organizarea şi desfăşurarea procedurii de concesionare a monumentelor istorice, conţinutul-cadru al caietului de sarcini al concesiunii, al documentaţiei de atribuire a contractului de concesiune, precum şi al contractului de concesiune a monumentelor istorice, în aplicarea prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 21/2006 privind regimul concesionării monumentelor istorice, aprobată cu modificări prin Legea nr. 454/2006.

    ART. 2

    Contractul de concesiune are ca obiect orice monument istoric aflat în domeniul public sau privat al statului ori al unităţii administrativ-teritoriale, inclusiv cele aflate în administrarea regiilor autonome, companiilor naţionale, societăţilor naţionale sau a altor societăţi comerciale cu capital integral ori majoritar de stat.

    ART. 3

    (1) În scopul ţinerii evidenţei documentelor şi informaţiilor cu privire la desfăşurarea procedurilor de concesionare şi la derularea contractelor de concesiune, concedentul întocmeşte şi păstrează două registre:

    a) registrul "Oferte", care cuprinde date şi informaţii referitoare la derularea procedurilor prealabile încheierii contractului de concesiune, precum: datele şi informaţiile referitoare la studiul de oportunitate, oferte, procedura de atribuire aplicată;

    b) registrul "Contracte", care cuprinde date şi informaţii referitoare la executarea contractului de concesiune, precum: datele şi informaţiile referitoare la obiectul, durata contractului de concesiune, termenele de plată a redevenţei, obligaţiile de mediu.

    (2) Registrele se întocmesc şi se păstrează la sediul concedentului.

    ART. 4

    Concedentul are obligaţia de a întocmi dosarul concesiunii pentru fiecare contract atribuit, în conformitate cu prevederile art. 60-63 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 54/2006 privind regimul contractelor de concesiune de bunuri proprietate publică, aprobată cu modificări prin Legea nr. 22/2007.

    TITLUL II

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic