Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2007


de reprezentare a auditorilor financiari la conferinţele Camerei Auditorilor Financiari din România


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 11.09.2007 și 05.02.2015 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 11.09.2007 și 05.02.2015 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Desemnarea reprezentanţilor se face în şedinţe distincte de alegeri, chiar dacă la data şi în locaţia respectivă sunt convocate alegeri pentru mai multe judeţe/sectoare. Condiţiile de cvorum şi majoritate ale întrunirilor de alegeri sunt cele prevăzute de regulamentul de organizare şi funcţionare pentru conferinţa CAFR.

    ART. 13

    Propunerile de reprezentanţi se fac în şedinţă publică, iar alegerea acestora are loc prin vot secret. Dacă dintr-un anumit judeţ/sector nu se prezintă niciun auditor financiar, atunci judeţul sau sectorul respectiv nu va avea niciun reprezentant la conferinţă. Desemnarea ca reprezentanţi se face în ordinea numărului de voturi obţinute, în limita numărului de locuri stabilit conform prezentelor norme.

    ART. 14

    Fiecare întrunire este condusă de o comisie de alegeri, alcătuită din 1-3 membri, dintre care unul este preşedintele comisiei. Desemnarea comisiei se face prin vot deschis de către participanţii la şedinţă.

    ART. 15

    Comisia de alegeri asigură buna desfăşurare a procesului electoral, înregistrează propunerile de reprezentanţi, numără voturile exprimate, stabileşte şi anunţă candidaţii aleşi, întocmeşte şi semnează procesul-verbal de alegeri. Preşedintele acesteia predă procesul-verbal împreună cu toate buletinele de vot comisiei prevăzute la art. 11.

    ART. 16

    Orice contestaţii cu privire la desfăşurarea alegerilor se depun şi se soluţionează în termen de 24 de ore de la anunţarea rezultatelor de către comisia prevăzută la art. 11.

    ART. 17

    După rezolvarea contestaţiilor sau, după caz, expirarea termenului de contestare, CAFR aduce la cunoştinţa membrilor săi, prin afişare pe site, identitatea reprezentanţilor şi a supleanţilor şi îi înştiinţează pe aceştia în scris cu privire la desemnare.

    ART. 18

    După primirea înştiinţării prevăzute la art. 17, atât reprezentanţii, cât şi supleanţii trebuie să accepte expres şi în scris mandatul încredinţat.

    CAP. IV

    Comunicări şi sancţiuni

<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic