Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2006


privind modul de acordare a sprijinului financiar şi condiţiile de eligibilitate pentru activităţi din sectorul de îmbunătăţiri funciare, aşa cum este prevăzut în anexa nr. 4 la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 123/2006 (ANEXA N) *)


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 12.10.2009 și 22.08.2007 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Doriti o forma actualizata ,valabilă între 12.10.2009 și 22.08.2007 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


-----------

    *) Aprobate de Ordinul nr. 850 din 28.12.2006, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.054 din 30 decembrie 2006.

    ART. 1

    Prezentele norme metodologice reglementează criteriile şi procedurile privind acordarea sprijinului financiar organizaţiilor de îmbunătăţiri funciare, denumite în continuare organizaţii, federaţiilor de organizaţii de îmbunătăţiri funciare, denumite în continuare federaţii, şi Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare, denumită în continuare Administraţia.

    ART. 2

    Beneficiarii sprijinului financiar sunt organizaţiile, federaţiile şi Administraţia.

    ART. 3

    Sursa de finanţare a sprijinului financiar prevăzut la art. 2 se asigură anual de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale.

    ART. 4

    Implementarea acordării sprijinului financiar, verificarea modului de îndeplinire a condiţiilor legale pentru acordarea acestuia şi decontarea sumelor aferente de către beneficiari, se asigură prin direcţiile pentru agricultură şi dezvoltare rurală judeţene respectiv a municipiului Bucureşti, denumite în continuare DADR, în cazul organizaţiilor şi federaţiilor şi prin Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, denumit în continuare ministerul, în cazul Administraţiei.

    ART. 5

    Pentru asigurarea stării de funcţionare a infrastructurii de îmbunătăţiri funciare, se acordă sprijin financiar organizaţiilor şi federaţiilor care au preluat în proprietate sau folosinţă gratuită infrastructura de îmbunătăţiri funciare situată pe teritoriile acestora, precum şi Administraţiei pentru infrastructura de îmbunătăţiri funciare situată pe teritoriile organizaţiilor şi federaţiilor şi care, din cauza stării de degradare, nu s-a putut transmite în proprietatea sau folosinţa acestora.

    ART. 6

    (1) Sprijinul financiar ce se acordă organizaţiilor şi federaţiilor poate fi utilizat pentru acoperirea cheltuielilor necesare desfăşurării următoarelor activităţi:

    a) menţinerea în funcţiune, prin realizarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii, precum şi asigurarea pazei şi protecţiei infrastructurii de îmbunătăţiri funciare situate în cadrul teritoriului organizaţiilor şi al federaţiilor, şi aflate în proprietatea sau folosinţa acestora;
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic