Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2006


privind modul de acordare a sprijinului financiar şi condiţiile de eligibilitate pentru susţinerea asociaţiilor în vederea participării la organizaţiile constituite la nivelul Uniunii Europene, aşa cum este prevăzut la lit. e) pct. 3 din anexa nr. 1 la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 123/2006 (ANEXA E) *)


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 13.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Doriti o forma actualizata , la zi (13.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    ART. 4

    Utilizarea sprijinului financiar în alte scopuri decât cel pentru care a fost aprobat, este interzisă şi atrage restituirea sprijinului financiar acordat, actualizat cu rata inflaţiei în momentul restituirii/recuperării sumelor, de către beneficiarul sprijinului financiar, inclusiv plata de penalităţi la bugetul de stat, potrivit legii.

    ART. 5

    (1) Sprijinul financiar se acordă, anual, de către Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale prin direcţiile pentru agricultură şi dezvoltare rurală judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti.

    (2) Pentru obţinerea sprijinului financiar, solicitanţii se adresează direcţiei pentru agricultură şi dezvoltare rurală judeţeană, respectiv a municipiului Bucureşti, în a cărei rază se află sediul asociaţiei, unde vor depune o cerere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1, însoţită de actele menţionate la art. 3.

    (3) Direcţiile pentru agricultură şi dezvoltare rurală judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, înregistrează cererile, le analizează şi, în termen de 15 zile lucrătoare, comunică în scris solicitantului avizul cererii.

    ART. 6

    Direcţiile pentru agricultură şi dezvoltare rurală judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, după aprobarea cererilor pentru acordarea sprijinului financiar, întocmesc şi transmit Direcţiei buget-finanţe din cadrul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale o situaţie centralizatoare cu privire la necesarul de fonduri pentru acoperirea sprijinului financiar, conform modelului prevăzut în anexa nr. 2.

    ART. 7

    (1) Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, pe baza solicitărilor direcţiilor pentru agricultură şi dezvoltare rurală judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, solicită Ministerului Finanţelor Publice deschiderea creditelor bugetare aferente.

    (2) Cererea pentru deschiderea creditelor bugetare este însoţită de situaţia centralizatoare întocmită conform modelului prevăzut în anexa nr. 3.

    ART. 8

    După aprobarea cererii pentru deschiderea creditelor bugetare de către Ministerul Finanţelor Publice, din bugetul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale se alimentează conturile direcţiilor pentru agricultură şi dezvoltare rurală judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti care, pe baza cererilor aprobate de încasare a sprijinului financiar cuvenit beneficiarilor, virează sumele în conturile acestora.

    ART. 9

    Direcţiile pentru agricultură şi dezvoltare rurală judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti ţin evidenţa asociaţiilor beneficiare, specificaţia plăţilor şi a volumului sprijinului financiar într-un registru special, având ca structură modelul prevăzut în anexa nr. 4.
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic