Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2006


privind modul de acordare a sprijinului financiar şi condiţiile de eligibilitate pentru susţinerea unor cheltuieli de depozitare a produselor agricole, aşa cum este prevăzut la lit. b) pct. 1 din anexa nr. 1 la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 123/2006, precum şi pentru susţinerea producţiei marfă la culturile de sfeclă de zahăr, orez, în şi cânepă pentru fibră, culturi energetice (biocombustibil şi biomasă), aşa cum este prevăzut la lit. b) pct. 2 din anexa nr. 2 la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 123/2006 (ANEXA A) *)


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 12.10.2009 și 25.09.2007 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Doriti o forma actualizata ,valabilă între 12.10.2009 și 25.09.2007 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


--------

    *) Aprobate de Ordinul nr. 850/2006 publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.054 din 30 decembrie 2006

    ART. 1

    Beneficiarii formelor de sprijin financiar sunt producătorii agricoli, persoane fizice şi/sau persoane juridice, care sunt înregistraţi în Registrul agricol/Registrul fermelor/alte evidenţe funciare şi exploatează terenuri arabile, individual sau în forme de asociere conform legislaţiei în vigoare, în scopul obţinerii producţiei agricole destinate comercializării.

    ART. 2

    Implementarea formelor de sprijin financiar, verificarea modului de îndeplinire a condiţiilor legale pentru acordarea acestora şi decontarea sumelor aferente către beneficiari, se asigură prin Direcţiile pentru agricultură şi dezvoltare rurală judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti.

    ART. 3

    Se acordă sprijin financiar producătorilor agricoli din sectorul vegetal, care depozitează în spaţii de depozitare autorizate produse agricole în vederea comercializării.

    ART. 4

    În sensul prezentelor norme metodologice, următorii termeni de definesc astfel:

    a) spaţii de depozitare autorizate - spaţii de depozitare pentru produse agricole, autorizate în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale nr. 222/2006 pentru aprobarea Regulamentului privind autorizarea spaţiilor de depozitare pentru produse agricole, cu excepţia spaţiilor de depozitare pentru cartof, legume-fructe, struguri de masă, flori.

    b) produse agricole-cereale, oleaginoase, leguminoase boabe, cartof, legume-fructe, struguri de masă, flori.

    ART. 5

    Beneficiarii sprijinului financiar pentru cheltuielile cu plata serviciilor de depozitare sunt producătorii agricoli prevăzuţi la art. 1, care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:

    a) depozitează în spaţii de depozitare producţia agricolă obţinută, în vederea comercializării;
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic