Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2006


de evaluare a cabinetelor medicale de medicina de familie, cabinetelor medicale de specialitate, centrelor medicale, centrelor de diagnostic şi tratament şi centrelor de sănătate


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 14.09.2010 și 17.02.2015 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Doriti o forma actualizata ,valabilă între 14.09.2010 și 17.02.2015 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    CAP. I

    Condiţii generale

    ART. 1

    (1) În procesul de evaluare a cabinetelor medicale de medicina de familie, cabinetelor medicale de specialitate, centrelor medicale, centrelor de diagnostic şi tratament şi centrelor de sănătate intra numai cabinetele medicale de medicina de familie, cabinetele medicale de specialitate, centrele medicale, centrele de diagnostic şi tratament şi centrele de sănătate numite în continuare furnizori, care funcţionează în circuit deschis, înregistrate în registrul unic al cabinetelor medicale şi care sunt organizate conform Ordonantei Guvernului nr. 124/1998 privind organizarea şi functionarea cabinetelor medicale, aprobata cu modificari prin Legea nr. 629/2001 şi a altor acte normative. Procesul de evaluare se realizează conform standardelor prevăzute în Anexa 32 şi metodologiei de evaluare.

    (2) Punctele de lucru ale cabinetelor medicale de medicina de familie, cabinetelor medicale de specialitate, centrelor medicale, centrelor de diagnostic şi tratament şi centrelor de sănătate se evalueaza conform standardelor şi metodologiei aplicate cabinetelor medicale de medicina de familie, cabinetelor medicale de specialitate, centrelor medicale, centrelor de diagnostic şi tratament şi centrelor de sănătate.

    (3) În prezentele norme metodologice, casele de asigurări de sănătate judetene, Casa de Asigurari de Sănătate a Municipiului Bucureşti, Casa de Asigurari de Sănătate a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti precum şi Casa de Asigurari de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului sunt numite în continuare case de asigurări de sănătate.

    (4) În prezentele norme metodologice, Comisiile Judetene de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicina de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sănătate, Comisia de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicina de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sănătate a Municipiului Bucureşti, Comisia de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicina de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sănătate a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti şi Comisia de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicina de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului denumite în continuare comisii de evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicina de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sănătate, CECM, sunt subordonate Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicina de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sănătate denumita în continuare SCNECM.

    ART. 2

    Evaluarea cabinetelor medicale de medicina de familie, cabinetelor medicale de specialitate, centrelor medicale, centrelor de diagnostic şi tratament şi centrelor de sănătate se face de către comisiile judetene de evaluare a cabinetelor medicale de medicina de familie, cabinetelor medicale de specialitate, centrelor medicale, centrelor de diagnostic şi tratament şi centrelor de sănătate, respectiv Comisia de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicina de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sănătate a Municipiului Bucureşti, în functie de judeţul unde se afla cabinetul medical de medicina de familie, cabinetul medical de specialitate, centrul medical, centrul de diagnostic şi tratament sau centrul de sănătate. Sediul acestor comisii se afla la serviciul/compartimentul evaluare al casei de asigurări de sănătate.

    ART. 3

    Casa de Asigurari de Sănătate a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti precum şi Casa de Asigurari de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului îşi organizeaza comisii de evaluare proprii pentru a evalua numai cabinetele medicale de medicina de familie, de servicii medicale de specialitate, centrele medicale, centrele de diagnostic şi tratament şi centrele de sănătate aflate în contract exclusiv cu aceste case de asigurări de sănătate sau ce doresc să între în relaţie contractuala cu acestea.

    ART. 4

    Pentru cabinetele medicale de medicina de familie, de servicii medicale de specialitate, centrele medicale, centrele de diagnostic şi tratament şi centrele de sănătate care doresc sa incheie contracte de furnizare de servicii medicale şi cu Casa de Asigurari de Sănătate a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti precum şi cu Casa de Asigurari de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului şi au fost deja evaluate prin comisiile judetene de evaluare sau a Municipiului Bucureşti, aceste case de asigurări de sănătate iau în considerare deciziile de evaluare emise de comisiile judetene de evaluare a cabinetelor medicale de medicina de familie, cabinetelor medicale de specialitate, centrelor medicale, centrelor de diagnostic şi tratament şi centrelor de sănătate şi Comisia de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicina de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sănătate a Municipiului Bucureşti.

    ART. 5

    Comisiile de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicina de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sănătate sunt subordonate Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Cabinetelor de Medicale de Medicina de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sănătate.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic